Home Citytrips Weekendje weg: verblijf in het hart van Praag

Weekendje weg: verblijf in het hart van Praag

Staan je koffers al klaar?

Heb jij een zwak voor historische schatten, verrukkelijk eten en een stralend zonnetje? Dan is het tijd voor een tripje naar Praag! In de lente bloeit de stad helemaal open en klimmen de temperaturen weer naar omhoog. Je kan er lekker winkelen, kuieren op de prachtige pleintjes en samen genieten van de spectaculaire architectuur. Bovendien is Praag helemaal geen dure stad, dus hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Deze hotels zijn gelegen in het centrum van de stad, waar je makkelijk te voet de bekendste bezienswaardigheden kan ontdekken.

1 / 5
Hotel Majestic Plaza
Art Deco Imperial Hotel
Grand Hotel Bohemia
Blue Oak
Elite Hotel
Hotel Majestic Plaza
Hotel Majestic Plaza

Om hier twee nachtjes te vertoeven in een standaard tweepersoonskamer, betaal je een bedrag vanaf 165 euro. Meer informatie vind je hier.

Art Deco Imperial Hotel
Art Deco Imperial Hotel

Om twee nachten te slapen in een deluxe tweepersoonskamer, betaal je ongeveer 400 euro. Meer informatie vind je hier.

Grand Hotel Bohemia
Grand Hotel Bohemia

Voor een prachtig uitzicht op de stad en twee nachtjes slapen, betaal je een bedrag vanaf 300 euro. Meer informatie vind je hier.

Blue Oak
Blue Oak

In deze studio heb je alles wat je nodig hebt. Voor twee nachten betaal je ongeveer 150 euro en meer informatie kan je hier vinden.

Elite Hotel
Elite Hotel

Voor prachtige architectuur en historische plafonds ben je hier aan het juiste adres. Voor twee nachten slapen op een tweepersoonskamer betaal je een bedrag vanaf 280 euro. Meer informatie vind je hier.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.