Home Lifestyle TRAILER: in tweede seizoen van ‘Love, Victor’ gaan zijn ouders om met...

TRAILER: in tweede seizoen van ‘Love, Victor’ gaan zijn ouders om met zijn coming-out

En Victor en Benji vormen openlijk een koppel!

trailer love victor
© Hulu

Het tweede seizoen van ‘Love, Victor’ wordt in juni gelanceerd! Hulu deelde een trailer voor die nieuwe afleveringen en zo komen we toch al (een beetje) te weten hoe Victors ouders ermee omgaan nadat hij op het einde van het eerste seizoen uit de kast kwam.

Het eerste seizoen van ‘Love, Victor‘ is sinds de komst van Star te zien op Disney+ in België en de slotaflevering eindigde met een cliffhanger van jewelste. We zagen dat Victor, nadat zijn ouders hem en Pilar vertelden dat ze (even) uit elkaar gaan, uit de kast kwam bij zijn gezin en de aflevering toen gewoon eindigde.

In het tweede seizoen komen we eindelijk te weten hoe Victors familie het nieuws heeft opgenomen. Uit de trailer kunnen we al een aantal dingen afleiden. Zo zien we niet hun eerste reactie nadat hij uit de kast komt bij zijn ouders en zus, maar zien we wel dat zijn mama en papa er proberen mee om te gaan.

Te homoseksueel

Uit de trailer kunnen we ook afleiden dat Victor en Benji openlijk een koppel vormen (nadat Victor Mia’s hart brak toen ze hem met Benji zag kussen op het schoolfeest), dat Victor schrik heeft voor zijn eerste keer en dat hij het moeilijk heeft omdat hij ‘te homoseksueel is om in de kleedkamers te zijn’ en ‘niet homoseksueel genoeg om bij Benji en zijn vrienden te passen’.

Mia probeert uit te zoeken hoe ze om moet gaan met de veranderingen die thuis gebeuren, namelijk de verloving van haar vader en Veronica en het broertje of zusje dat op komst is. Ondertussen lijkt Andrew een vriendin te hebben, terwijl hij Mia nochtans zei dat hij niet haar rebound wilde zijn maar haar ‘je weet wel wat’. We leren ook meer over de thuissituatie van Felix, waarbij het erop lijkt dat hij steun vindt bij Victors zus Pilar, en niet zijn vriendin Lake, die op het schoolfeest eindelijk openlijk uitkwam voor haar gevoelens voor Felix.

Het nieuwe seizoen is vanaf 11 juni te zien op Hulu in de VS. Vanaf wanneer de nieuwe afleveringen bij ons op Disney+ staan, is nog niet bekend. Hopelijk snel!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: