Home Lifestyle ZIEN: Gert en James spreken sappig mondje West-Vlaams in trailer van nieuw...

ZIEN: Gert en James spreken sappig mondje West-Vlaams in trailer van nieuw seizoen ‘Hert Vree Loate’

De talkshow gaat de eerste 2 weken door in Oostende.

© vier

Het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ start op maandag 2 september. De eerste 2 weken ligt de Evanna in Oostende en speciaal daarom haalden de gekke presentatoren hun beste West-Vlaams boven in de al even gekke trailer.

Het einde van de zomer komt steeds dichterbij, maar niet getreurd! Dat betekent ook dat er eindelijk weer wat te beleven valt op dat kleine schermpje in je salon. Een van de programma’s waar we sowieso naar uitkijken, is het nieuwe seizoen van onze favoriete talkshow ‘Gert Late Night’.

De parel van de Belgische kust

Of moeten we ‘Hert Vree Loate’ zeggen? De eerste twee weken presenteren Gert Verhulst en James Cookie hun show namelijk niet vanuit Antwerpen. Ze ruilen ‘t stad even in voor de parel van de Belgische kust: Oostende. Om in de juiste sfeer te raken, wagen ze zich aan het plaatselijke dialect en dat leverde een zalige trailer op.

We moeten wel toegeven dat het West-Vlaams van James een pak verstaanbaarder is dan dat van zijn kompaan. Blijven oefenen Gertje! Spot je trouwens het bekende ‘verloren kindje’ aan de arm van een redder?

Wil je graag een aflevering bijwonen aan de Belgische kust in het gezelschap van deze twee heren en een aantal interessante gasten? Hou dan zeker de komende twee weken de stories en berichten van de Instagrampagina van  ‘Gert Late Night’ goed in de gaten. Succes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.