Home Lifestyle Film TRAILER: de nieuwe Disneyfilm ‘A Wrinkle in Time’ neemt je mee naar...

TRAILER: de nieuwe Disneyfilm ‘A Wrinkle in Time’ neemt je mee naar een magische dimensie

Ga jij kijken?

Yes, de allernieuwste trailer van de Disneyfilm ‘A Wrinkle in Time‘ staat online. De cast is er eentje om u tegen te zeggen, want onder anderen Oprah Winfrey, Reese Witherspoon en Mindy Kaling kruipen in de huid van drie magische heksen.

A Wrinkle in Time‘ is de titel van het nieuwe filmpareltje van Disney. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Madeleine L’Engle en wordt geregisseerd door de Afro-Amerikaanse Ava DuVernay.

Het verhaal

De 14-jarige actrice Storm Reid zal als Meg Murry schitteren in de hoofdrol. Haar papa – gespeeld door Chris Pine – is op mysterieuze wijze van de aardbodem verdwenen, maar Meg zal er alles aan doen om haar papa opnieuw te vinden. Samen met haar broer Charles en vriend Calvin reist ze door de tijd en tijdens die zoektocht komt ze in contact met drie bijzondere heksen: Mrs. Which (Oprah Winfrey), Mrs. Whatsit (Reese Witherspoon) en Mrs. Who (Mindy Kaling). Als dat maar goed afloopt…

Deze film is net dat tikkeltje anders dan alle andere Disneyfilms, maar het zal sowieso zorgen voor uitverkochte zalen. Let op onze woorden.

‘A Wrinkle in Time’ verschijnt vanaf 9 maart 2018 op het witte doek.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.