Home Lifestyle Toon uit ‘Blind Getrouwd’: ‘Frie en ik zijn vermomd gaan eten met...

Toon uit ‘Blind Getrouwd’: ‘Frie en ik zijn vermomd gaan eten met valentijn’

'Het was vreselijk om 12 weken niet samen buiten te komen.'

Blind Getrouwd
© VTM

Dat Toon het hart van kijkend Vlaanderen heeft gestolen, weten we allemaal. Maar sinds gisteren weten we ook dat Frie officieel haar hart verloren heeft aan de charmante Duffelaar. Het koppel mocht na de opnames van ‘Blind Getrouwd’ 12 weken niet samen buiten komen, en dat vonden ze bijzonder moeilijk. ‘Het was vreselijk lang.’

Er is al heel wat neergepend over de voorlaatste aflevering van ‘Blind Getrouwd‘. Omdat Toon en Frie gisteravond voor een tweede keer ‘ja’ tegen elkaar zeiden, was Toon deze ochtend te gast bij Qmusic-dj’s Elias Smekens en Sarah Mylle. Ondertussen liggen de opnames voor het televisieprogramma vijf maanden achter ons, en daar is de bruidegom maar al te blij om. ‘Je bent 2,5 maand getrouwd en dan mag je opeens 12 weken niet samen buitenkomen. Dat is vreselijk‘, vertelde Toon aan het ochtendduo op de radio. ‘Wij gaan al eens graag iets drinken en iets eten, en dat kon allemaal niet meer.’

Verkleedkoffer

Presentator Elias vroeg zich dan ook af of hij geen collectie verkleedkleren had. ‘We zijn met valentijn verkleed gaan eten. Frie is pas gestopt met lachen bij het hoofdgerecht’, vertelde Toon verder.

Frie was mij gewoon vierkant aan het uitlachen.

‘Ik draag normaal nooit een pet en ik heb daar een fantastische Ibizapet op mijn hoofd gezet, een sjaal tot over mijn neus getrokken en nog een oude bril opgezet. Ik zag er echt vreselijk uit.’ Maar nu mogen de twee hun liefde voor elkaar van de daken schreeuwen én de vreselijke verkleedoutfits achterwege laten, want heel Vlaanderen weet dat het koppel nog steeds gelukkig getrouwd is. Cute!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De laatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ verschijnt maandagavond 9 april om 20u35 bij VTM

Lees ook: