Home Lifestyle Herken jij ‘m? Deze mysterieuze man is de tiende single in ‘Ex...

Herken jij ‘m? Deze mysterieuze man is de tiende single in ‘Ex On The Beach: Double Dutch All Stars’

Realitykenners hoeven z'n helderblauwe ogen niet te zien om de mystery guest te herkennen...

We weten al even welke oude bekenden MTV optrommelde voor het all stars-seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’. Als kers op de taart werd een tiende single aan de groep toegevoegd, maar over diens identiteit wordt de kijker nog tot zondag in spanning gehouden. Al kan een beetje realitykenner die wel raden…

MTV is heel mysterieus in de communicatie over de ex-tra single – heb je ‘m? – die aan de groep wordt gevoegd. Is hij de ex van een van de all stars? Is hij een oude bekende of een nieuw gezicht? En waarom wordt net zijn identiteit geheimgehouden? MTV schenkt de fans van het programma wel enkele beelden en een stem, en die kunnen hen al een heel eind verder helpen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Herken jij ‘m? Nee? Spijtig genoeg kunnen we je ons vermoeden niet verklappen. We willen MTV niet boos maken, snap je? Al kunnen we je wel zeggen dat je de jongeman waarschijnlijk kent en dat er in een van de vorige zinnen een extra hint schuilt. We durven bovendien te voorspellen dat de mystery guest weer heel wat vrouwenharten zal breken, zowel op als naast het scherm. Kan het al zondag zijn, please?

Je ziet ‘Ex On The Beach: Double Dutch All Stars’ vanaf 19 mei elke zondag om 21u30 op MTV.

Lees ook: