Home Lifestyle Thalys treint ook deze zomer weer naar het zuiden van Frankrijk

Thalys treint ook deze zomer weer naar het zuiden van Frankrijk

Inpakken en wegwezen! šŸŒž

Zuid-Frankrijk met Thalys
Instagram: @pixclem / @sennarelax

Helemaal klaar met de sneeuw en de regen? Nood aan een welverdiende vakantie? Ook dit jaar weer kan je met Thalys een ticket naar de zon boeken. De Zon-Thalys reist namelijk tussen 30 juni en 1 september elke zaterdag van Antwerpen of Brussel richting La Douce France. Waar wacht je nog op?

De zon, de zee en een overdosis krekels: niets zo heerlijk als het warme zuiden van Frankrijk.Ā Net als vorige jaren bespaart Thalys de vakantiegangers ook dit jaar weer ellenlange files in de hitte dankzij de Zon-Thalys. Bye bye pĆ©ages, deze zomer kiezen wij voor het comfort van een treinreis! Het beste nieuws? Een Standard-ticketje heb je al vanaf amper ā‚¬ 40.

In 3 uur en 36 minuten reis je van Brussel-Zuid naar Valence en in minder dan vijf uur ben je in Avignon, Aix-en-Provence of Marseille. Wie vanuit Antwerpen-Centraal vertrekt, moet daar nog een 50-tal minuutjes bijtellen. Maar zelfs dat staat in schril contrast met de eindeloze autorit die je anders zou plannen. Vind je het jammer dat je dan ter plaatse geen auto hebt om lekker te roadtrippen? Reizigers die een ticketje boekten met de Zon-Thalys krijgen korting op autoverhuur in verschillende Europacar-vestigingen. Win-win!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.