Home Lifestyle Thalys treint ook deze zomer weer naar het zuiden van Frankrijk

Thalys treint ook deze zomer weer naar het zuiden van Frankrijk

Thalys Zon naar Zuid-Frankrijk
© Frank Marino via Unsplash

Helemaal klaar met de koude en de regen? Nood aan een welverdiende vakantie? Ook dit jaar kan je weer met Thalys een ticket naar de zon boeken. De Thalys Zon reist namelijk tussen 27 juni en 29 augustus elke zaterdag van Antwerpen of Brussel richting La Douce France. Waar wacht je nog op?

De zon, de zee en een overdosis krekels: niets zo heerlijk als het warme zuiden van Frankrijk. Net als vorige jaren bespaart Thalys de vakantiegangers ook dit jaar weer ellenlange files in de hitte dankzij de Thalys Zon. Bye bye péages, deze zomer kiezen wij voor het comfort van een treinreis! Snel én ecologisch. Het beste nieuws? Een Standard-ticketje heb je al vanaf amper € 40 voor een enkele reis.

In 3 uur en 36 minuten reis je van Brussel-Zuid naar Valence, op vier uur tijd sta je in hartje Bordeaux en in minder dan vijf uur ben je in Avignon, Aix-en-Provence of Marseille. Wie vanuit Antwerpen-Centraal vertrekt, moet daar nog een vijftigtal minuutjes bijtellen. Maar zelfs dat staat in schril contrast met de eindeloze autorit die je anders zou plannen.

Wijnmuseum van Bordeaux

Vind je het jammer dat je dan ter plaatse geen auto hebt om lekker te roadtrippen? Reizigers die een ticketje boekten met de Thalys Zon krijgen 15% korting op autoverhuur in verschillende Europacar-vestigingen. Ga je naar Bordeaux? Dan kan je dankzij jouw Thalysticket genieten van een unieke zintuiglijke ervaring bij wijnmuseum Cité du Vin én krijg je 20% korting op alle museumaanbiedingen in de stad. Ook wie naar het kunstfestival Manifesta in Marseille wil, krijgt 20% op zijn toegangsticket. Win-win!

De Thalys Zon ticketverkoop start vanaf 6 februari 2020.

Lees ook: