Home Lifestyle ‘Temptation’ Kevin over vermeende sekstape: ‘Dat was misschien wel tijdens m’n relatie...

‘Temptation’ Kevin over vermeende sekstape: ‘Dat was misschien wel tijdens m’n relatie met Megan’

Kevin en Goedele hebben het ook over Kevins vechtpartij in de Overpoort en over Megans orgasmes.

Temptation Kevin
© VIJF

Goedele Liekens kreeg na de elfde aflevering van ‘Temptation Island’ Kevin op haar sofa. En zij hadden heel wat te bespreken. De vermeende seksvideo’s van Kevin die de ronde zouden doen, bijvoorbeeld. De Oostendenaar ontkent in alle talen dat die bestaan, maar vertelt wel dat hij een filmpje van zijn kamer met een naakt meisje erin doorstuurde naar zijn vrienden. En dat zou weleens tijdens zijn relatie met Megan kunnen geweest zijn.

Geen sekstape met Shelly

Enkele weken geleden hadden wij ‘Ex On The Beach Double Dutch’-kandidate Shelly aan de telefoon. Zij vertelde toen dat zij de oorzaak was van Kevins Gentse knokpartij en dat ze de nacht doorbracht met de Oostendenaar, die hun vrijpartij zonder haar medeweten filmde en de beelden verspreidde. In de nieuwste aflevering van ‘Goedele On Top’ klinkt uit Kevins mond een heel ander verhaal.

Volgens Kevin ging het gevecht in Gent helemaal niet over Shelly, maar kwam hij gewoon tussen twee mannen die op elkaar begonnen te slaan. Van sekstapes is er volgens de Oostendenaar bovendien geen sprake. ‘Er zijn geen sekstapes, 100% zeker’, verzekert hij Goedele tijdens het gesprek. ‘Ik filmde mijn kamer en er lag een meisje op haar buik op bed, maar er is geen seks te zien’, aldus Kevin.

Veel mensen denken dat Megan mij heeft gehackt. Ze is wel zo dom om dat te doen.

Volgens de ‘Temptation’-kandidaat zijn die bewuste beelden vrij oud, maar werd zijn Facebook Messenger gehackt en de video gestolen uit een groepsgesprek. ‘Veel mensen zeggen dat het Megan is geweest, want ze heeft er tegen haar vriendinnen over zitten opscheppen. Ze is wel zo dom om dat te doen. Maar zij zegt dat het een vriendin van haar was’, aldus Kevin.

Het meisje in de video is dan ook niet Megan, maar wanneer Goedele Kevin vraagt of het tijdens hun relatie was, ontkent de Oostendenaar niet. ‘Het is misschien wel van tijdens de relatie met Megan’, zegt hij. Bon, dat weten we dan ook weer: Kevin schepte in groepsgesprekken met vrienden op over zijn overspelig gedrag en stuurde er filmpjes van door. Knappe kerel.

Klaarkomen met Kevin

Goedele Liekens is natuurlijk ook seksuologe. In die functie maakt ze zich zorgen om Megan, die haar toevertrouwde bijna nooit een orgasme te hebben. Even checken bij haar ex, dacht de altijd directe presentatrice.

‘Als meisjes niet klaarkomen, is dat hun probleem’, klinkt Kevins eerste lacherige reactie. Maar al snel herpakt hij zich en zegt zeker te weten dat vrouwen vaak klaarkomen in zijn gezelschap. ‘Je ziet dat, je voelt dat. Je kan dat niet beschrijven’, legt de Oostendenaar als een echte kenner uit. Of hij het bij Megan dan voelde, wil Goedele weten. ‘Het is te hopen voor haar. Nee nee, Megan kwam wel klaar. Sowieso’, zegt hij met weinig overtuiging en een blik naar de grond. Nou.

Bekijk het stukje gesprek over Kevins vermeende seksvideo’s hieronder. De volledige aflevering van ‘Goedele On Top’ kan je bekijken op de site van VIJF.


Meer ‘Temptation Island’-nieuws lees je hier!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.