Home Lifestyle #TemptationIsland: de dramaqueen van dit seizoen is na de vierde aflevering al...

#TemptationIsland: de dramaqueen van dit seizoen is na de vierde aflevering al bekend

Volgens Twitter reageerde Elke op haar eerste kampvuurbeelden nét iets te dramatisch.

© Vijf

Gisteren konden we smullen van de vierde aflevering én het eerste kampvuur van ‘Temptation Island’. Zoals verwacht ging dat meteen gepaard met een heleboel wantrouwen, traantjes en vooral heel veel spijt. En hoewel er geen heftige beelden gedeeld werden, waren de reacties dat (ook op Twitter) wel.

Vooral Elke had het moeilijk om haar emoties in toom te houden. Nog voordat ze haar beelden te zien krijgt, barst ze al in tranen uit. Ze legt nog maar eens een liefdesverklaring af voor haar Arda, maar heeft daar tijdens het kampvuur al meteen spijt van. Ze is niet tevreden met de beelden die ze van haar lief te zien krijgt en haar stoppen slaan volledig door, met nog meer traantjes en braakneigingen tot gevolg. De dramaqueen van dit seizoen is volgens Twitter bij deze dan ook bekend.

Gelukkig vindt Elke uiteindelijk troost bij de alcohol en verleider Matthieu. Hij ziet zijn kans schoon om haar een hart onder de riem te steken. Of dat is toch waar het volgens haar op lijkt. De kijker weet intussen wel beter en moest vooral heel hard lachen toen Matthieu de opmerking ‘a shoulder to cry on, is a dick to ride on‘ maakte. Een opmerking die bij ons trouwens verdacht bekend in de oren klinkt.

En nochtans zijn de cheaters van dit seizoen eigenlijk al bekend. En dan hebben we het niet over Karim of Angela die met een verleid(st)er in bed duiken, maar wel over het koppel Gianni en Melissa. Zij zouden Thailand binnenkort moeten verlaten omdat ze hun gsm’s meesmokkelden naar het resort en dat is volgens de kijkers wel héél goed te zien.

Al vindt niet iedereen het even jammer dat ze het programma (hoogstwaarschijnlijk) zullen verlaten…

Anderen maken zich dan weer zorgen om de (dronken) toestand van de kandidaten. En terecht.

En niet alleen het zwembad zorgt voor onrust. Ook de angst voor het coronavirus heeft zich intussen een weg gebaand naar het kleine scherm. Twitteraars begrijpen dan ook waarom de kandidaten soms zo fel durven te reageren.

Annelien hield de moed er dan weer goed in en zocht, tevergeefs, naar de juiste woorden om iedereen gerust te stellen. Die kon ze helaas niet vinden en dat viel ook de kijker op.

Net als Annelien kan verleider Grigor na het ‘dirty‘ feestje niet meteen op de juiste woorden komen. Hij probeert Roshina duidelijk te maken dat hij haar wel ziet zitten, maar maakt een redelijk onaantrekkelijke opmerking en vertelt dat hij het tof vond dat ze ‘inhoud heeft’. En ook Roshina’s lief Karim zou volgens de verleidsters wel wat diepgang hebben, al is de kijker daar nog niet van overtuigd.

En niet alleen Annelien wordt op haar taal gewezen, want ook de kandidaten maken enkele opmerkelijke uitspraken en die lopen bij sommige kijkers de spuigaten uit. En eerlijk? Ook wij vinden ze meer dan ondermaats…

Het taaltje van Christian klinkt dan weer heel bekend in de oren, snap je?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.