Home Lifestyle Nood aan nog meer ‘Temptation Island’-drama? Met deze playlist voel je de...

Nood aan nog meer ‘Temptation Island’-drama? Met deze playlist voel je de verleiding tot bij je thuis!

Hello, tropische vibes! ☀️

‘Temptation Island’ is een schot in de roos dankzij de verleidingstechnieken van de deelnemers, maar de mannen van de montage hebben er ook iets mee te maken. Zij slagen er namelijk elke week in om de gepaste muziek onder de beelden te plakken. En die playlist kan jij nu ook door je boxen knallen.

De monteurs van ‘Temptation Island‘ nemen geen blad voor de mond. We hebben ze inderdaad nog nooit gezien, maar via de muziek onder de beelden geven ze altijd de juiste boodschap mee. Wanneer een verleidster bijvoorbeeld buiten de lijntjes kleurt, laten ze de beats van ‘Bad Girl‘ van Avril Lavigne horen. Wanneer een duo de tijd van hun leven beleeft, plakken ze er netjes ‘(I’ve Had) The Time of My Life‘ van Bill Medley en Jennifer Warnes onder. Hilarisch, toch?

Muzikale boodschap

Is die bewuste muziekkeuze jou ook al opgevallen en wil jij deze ‘Temptation’-hits schaamteloos meezingen en er nog harder op dansen? Dan hebben wij goed nieuws: VIJF maakt een playlist op Spotify met de beste songs uit de afleveringen. Die afspeellijst wordt elke week aangevuld met nieuwe nummers, dus er is verleidelijke muziek in overvloed. Enjoy!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.