Home Lifestyle ZIEN: de foto van deze ‘Grey’s Anatomy’-acteurs maakt fans helemaal gek

ZIEN: de foto van deze ‘Grey’s Anatomy’-acteurs maakt fans helemaal gek

'Oh look who's back...'

Derek Shepherd aka Patrick Dempsey was een van onze favoriete personages uit ‘Grey’s Anatomy’, maar helaas is McDreamy sinds seizoen elf niet meer te zien in de serie. Nu heeft Kate Walsh, die we beter kennen als Addison Montgomery, een erg opmerkelijke foto op Instagram gezet en fans van het programma gingen meteen helemaal uit hun dak.

Derek Sheperd stierf in een dramatisch auto-ongeval in seizoen dertien en bij Addison is het al sinds seizoen acht geleden dat ze in de serie te zien was. Toch lijkt het erop dat de twee acteurs hun doktersjas van de kapstok gehaald hebben, want in een selfie op het Instagramaccount van Kate werd het duo volledig in uniform gespot.

Oh look who's back… #tvdoctors #bts

A post shared by Kate Walsh (@katewalsh) on

Flashbacks of is er meer aan de hand?

Hoewel de terugkeer van Derek Sheperd ons erg onwaarschijnlijk lijkt, is de timing een beetje verdacht. De actrice heeft de foto gepost op 25 september – drie dagen voor de start van het veertiende seizoen – met het onderschrift ‘Oh, look who’s back’. Meer hadden de fans van ‘Grey’s Anatomy’ niet nodig om hysterisch te worden, want op Twitter kwam er meteen een stormloop van reacties.

Op televisie is natuurlijk alles mogelijk, maar er is (helaas) een logische oplossing. Derek en Kate hebben namelijk meegespeeld in een reclamespotje voor Cigna en dit samen met andere bekende dokters. Hiermee willen ze mensen aanmoedigen om hun jaarlijks te laten onderzoeken. De kans dat de acteurs terugkeren naar de wandelgangen van Grey Sloan Memorial is dus redelijk klein, maar als Michael Scofield kan opstaan uit de dood is alles mogelijk, toch?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.