Home Lifestyle VIDEO: zo kozen de experts van ‘Blind Getrouwd’ de koppels

VIDEO: zo kozen de experts van ‘Blind Getrouwd’ de koppels

En ze vertellen ons iets meer over de veelvoorkomende dealbreakers bij de kandidaten.

Op 29 januari gaat het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ van start, maar voor we de kandidaten leren kennen, hebben wij eerst nog een babbeltje gedaan met de experten uit het programma. Met meer dan 3600 inschrijvingen was de workload enorm en wij waren weleens benieuwd hoe ze dit precies aangepakt hebben. Jullie ook?

Gert Martin Hald, Margo Van Landeghem, Alexander Witpas en Sybille Vanweehaeghe kennen we natuurlijk al van de vorige seizoenen, maar dit jaar hebben ze er bij VTM nog een expert bij gehaald. Het team werd uitgebreid met seksuoloog Wim Slabbinck. Hij heeft zich binnen het selectieproces gefocust op de relatiegeschiedenis van de deelnemers, de partnerkeuze én partnervoorkeur.

Dealbreakers

Voor het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ waren er een recordaantal inschrijvingen, en wij waren erg benieuwd hoe de experten uit meer dan 3600 geïnteresseerden uiteindelijk vijf koppels samengesteld hebben. In onderstaand filmpje krijgen we inkijk in hun werkwijze, en komen we meteen ook te weten wat de voornaamste dealbreakers binnen een relatie zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ gaat op maandag 29 januari van start bij VTM.


Lees ook: