Home Lifestyle Televisie TELEVISIETIP: ‘The Good Doctor’ is vanaf vanavond wekelijks te zien op VTM

TELEVISIETIP: ‘The Good Doctor’ is vanaf vanavond wekelijks te zien op VTM

Geen zin om je luie zetel te verlaten vanavond? Wij hebben dé perfecte serie klaar voor jullie.

The Good Doctor
YouTube: JoBlo TV Show Trailers

Heb jij met zulk weer geen zin om buiten te komen, ook niet op vrijdagavond? We feel ya! En dat begrijpen ze bij VTM trouwens ook, want de televisiezender brengt vanaf vanavond de hitserie ‘The Good Doctor’ naar het kleine scherm. Een aanrader!

De Amerikaanse topreeks ‘The Good Doctor’ deed niet alleen in de Verenigde Staten verschillende kijkcijferrecords sneuvelen, maar ook in onder andere Canada, Spanje en Nederland is de serie net zo populair. Vanavond wordt de serie ook bij ons op het grote publiek losgelaten. Na ‘Belgium’s Got Talent’ kan je vanaf 22u25 de acteerkunsten van hoofdrolspeler Freddie Highmore bewonderen. Voor zijn prestaties heeft de acteur trouwens al een Golden Globe-nominatie op zak, dus onze verwachtingen zijn alvast hooggespannen.

‘The Good Doctor’

In deze ziekenhuisserie (we krijgen er maar niet genoeg van) draait alles rond de jonge Shaun Murphy. Shaun heeft een autistische stoornis, maar probeert ondanks zijn beperking het te maken in het St. Bonaventure-ziekenhuis. Lang niet iedereen ontvangt hem met open armen, dus het is aan de beginnende chirurg om de medewerkers te overtuigen van zijn buitengewone manier van denken.

Naast Freddie Highmore hebben ook Nicholas Gonzalez (bekend van onder andere ‘Pretty Little Liars’), Beau Garrett en Antonia Thomas een rol in de serie. Wij zijn benieuwd!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.