Home celebs PREVIEW: Klaasje gaat undercover in ‘Overal K3’

PREVIEW: Klaasje gaat undercover in ‘Overal K3’

Zou jij het K3'tje herkennen?

De meisjes van K3 sluiten 2017 op een leuke manier af met het gloednieuwe VTM-programma ‘Overal K3’. In deze minireeks stelt Niels Destadsbader dé vragen die door ieders hoofd rondspoken en trekt het trio de straat op voor een grap met een verborgen camera. En daarvan lostte VTM al een eerste fragment.

Twee jaar geleden werd het leven van Hanne, Klaasje en Marthe compleet overhoop gehaald. Na de spannende wedstrijd ‘K3 zoekt K3‘ mocht het trio zich de nieuwe meisjes van K3 noemen. In het nieuwe programma ‘Overal K3‘ blikken ze samen met Niels Destadsbader terug op deze zalige jaren. Maar dat is nog lang niet alles! Zo zullen de meisjes ook eerlijk antwoorden op enkele ongewone vragen én stappen ze uit hun comfortzone voor een grap met een verborgen camera.

‘Je hebt een vriend’

Hanne, Klaasje en Marthe zijn echte publieke figuren, dus onopgemerkt gaan shoppen, lukt niet meer. Tenzij je helemaal undercover gaat. Klaasje is het eerste slachtoffer van dienst en samen met de tekst van ‘Je hebt een vriend‘ neemt ze enkele nietsvermoedende voorbijgangers beet. Yep, ‘Overal K3’ belooft alweer een toppertje te worden.

‘Overal K3’ is op donderdag 21 en 28 december om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.