Home Lifestyle Dit zijn de drie Studio Brussel-stemmen die dit jaar De Warmste Week...

Dit zijn de drie Studio Brussel-stemmen die dit jaar De Warmste Week zullen presenteren

Een verrassend trio.

De Warmste Week van Studio Brussel
© Studio Brussel
Nog drie weken en dan trekken we massaal naar Kortrijk voor De Warmste Week van Studio Brussel. Deze ochtend maakte de zender de drie presentatoren bekend die een week lang verzoekplaatjes zullen draaien voor het goede doel.

Het is altijd spannend afwachten welke Studio Brussel-kanjers de eer krijgen om De Warmste Week te presenteren. Wie ons dit jaar warm zal houden, werd deze ochtend bij Michèle Cuvelier bekend gemaakt. Niemand minder dan Eva De Roo, Fien Germijns en Joris Brys zullen vanaf woensdag 18 december een week lang dag en nacht radio maken op het Nelson Mandelaplein in hartje Kortrijk. Dat is trouwens vlakbij het station en de NBMS voorziet een speciaal De Warmste Week-ticket, een heen- en terugticket naar het station Kortrijk voor slechts € 12. Van dat bedrag gaat telkens € 2 rechtstreeks naar de 2088 goede doelen. Geen excuus dus om niet meer tot daar te gaan!

Tijdens De Warmste Week worden acties gehouden en verzoekplaten gedraaid voor meer dan duizend goede doelen. De zender wist ook bands als onder andere White LiesWhispering Sons, Balthazar, Arno, Bear’s Den en Brihang te strikken voor unieke ‘Back to Back’-concerten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.