Home Deco HANDIG: deze stofzuiger stofzuigt en dweilt in één keer

HANDIG: deze stofzuiger stofzuigt en dweilt in één keer

Kan jij daarna lekker in de zetel zakken voor je favoriete serie!

Stofzuiger Clean & Steam
YouTube

Je huis stofzuigen om daarna te dweilen, het is een tijdrovend werkje. Wel, goed nieuws voor alle lazy girls out there (we rekenen onszelf daarbij), want er bestaat nu een stofzuiger die stofzuigt én dweilt in één keer. Kan jij daarna lekker in de zetel zakken voor je favoriete serie!

Jong of oud, we hebben allemaal nu en dan wel een kamer – of een heel huis – te poetsen. Eerst stofzuigen om daarna te dweilen, het is werkelijk dood-ver-moei-end. Onze nieuwe beste vriend: de Clean & Steam van Rowenta.

Nieuws over een stofzuiger boring zeg je? Van dit toestel dat stofzuigt en dweilt ineens worden wij nochtans heel erg vrolijk. De exclusieve zuigkop zuigt de vloer eerst schoon waarna die met stoom gereinigd wordt. Het beste nieuws? Je hebt geen poetsmiddel nodig, gewoon kraantjeswater volstaat. Niet alleen goed voor het milieu, het bespaart je nog tijd én geld ook. En laat ons dat nu net als muziek in de oren klinken!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
De Clean & Steam is verkrijgbaar voor € 215,71 bij bol.com.

Lees ook: