Home Lifestyle Deze 4 sterrenbeelden krijgen het volgens astrologen moeilijk in het begin van...

Deze 4 sterrenbeelden krijgen het volgens astrologen moeilijk in het begin van 2020

Laat je vooral niet uit je lood slaan!

jonge vrouw
© Getty

Veel mensen zien een nieuw jaar als een nieuwe start en willen 2020 dus op een positieve manier beginnen. Alleen zullen enkelen onder ons eerst nog flink getest worden, want voor deze 4 sterrenbeelden ziet het begin van het nieuwe jaar er iets minder rooskleurig uit

Volgens Emily Ridout, een lerares astrologie, zijn er drie planeten die voor onrust kunnen zorgen namelijk Pluto, Uranus en Saturnus. Deze laatste heeft invloed op de creatie van grenzen en beperkingen en wanneer deze planeet je sterrenbeeld doorkruist, heb je vaak last van externe beperkingen die je niet kan controleren. Resultaat? Je voelt je gefrustreerd en je hebt het gevoel dat je niet vooruit geraakt. Pluto heeft dan weer effect op permanente transformaties zoals bijvoorbeeld een geboorte en wat eigen is aan Uranus is dat deze planeet vaak chaos met zich meebrengt.

Wanneer deze drie planeten je sterrenbeeld doorkruisen, kan je het best moeilijk krijgen. Zo voelen we ons dan vaak hulpeloos en hebben we het gevoel dat we geen controle hebben over ons leven. Wat je vooral niet mag vergeten, is dat dit gevoel slechts tijdelijk is én dat 2020 nog niet verloren is. Zeker onderstaande vier sterrenbeelden kunnen na de jaarwisseling best extra op hun hoede zijn, want zij zullen het volgens astrologen redelijk moeilijk krijgen.

Ram (21 maart -20 april)

Voor de Ram kan het begin van 2020 nogal verwarrend zijn. Iets wat redelijk moeilijk is voor een sterrenbeeld dat zich meestal erg zelfzeker voelt en het gevoel heeft dat ze alles onder controle hebben. Wat kan je hier nu precies aan doen? Zorg ervoor dat je goed weet je doelen zijn en probeer deze voor ogen te houden. Weet ook dat het perfect oké is als het iets langer duurt om ze te verwezenlijken. Verder moet je ook op een rijtje zetten wat echt belangrijk is voor jou en wat niet. Als je dit doet, zal je in 2020 alleen maar groeien als persoon.

Stier (21 april – 20 mei)

In 2020 zorgt de planeet Uranus voor heel wat chaos voor de Stier, een sterrenbeeld dat veel belang hecht aan een stabiele en comfortabele omgeving. Jouw leven, dat vaak erg gestructureerd is en een bepaalde routine kent, zal plots onvoorspelbaar aanvoelen. Iets wat een invloed zal hebben op onder meer je werk en je relaties. Het goede nieuws is wel dat deze ervaring een les zal zijn voor jou en dat je op termijn zal leren om bepaalde zaken los te laten.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Heb jij als sterrenbeeld weegschaal? Dan zal vooral januari een moeilijke maand zijn voor jou. Zoals de naam van jouw teken al doet vermoeden, heb je graag alles in balans. Al zorgt de stand van bovengenoemde planeten voor heel wat onrust voor jou. Je kan zelfs even het gevoel hebben dat je niet weet wat je met je leven moet aanvangen.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Een Steenbok hecht belang aan hard werken en ambitie. Alleen kan de transitie van deze planeten ervoor zorgen dat je het gevoel heb dat je leven niet op schema loopt. Het kan dus even duren voor je weet wat je volgende stap moet zijn, maar daar hoef je je geen zorgen over te maken. Neem gewoon je tijd en je zal merken dat alles weer op zijn pootjes terechtkomt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.