Home Lifestyle OEI: dit sterrenbeeld geraakt het moeilijkst over haar ex heen

OEI: dit sterrenbeeld geraakt het moeilijkst over haar ex heen

Sommige sterrenbeelden blijken het hier dan weer totaal niet moeilijk mee te hebben.

break-up
© Getty

Een break-up verwerken, is sowieso niet makkelijk, maar uit onderzoek blijkt dat sommige sterrenbeelden hier meer last van hebben dan andere. Zo is er een sterrenbeeld dat meer tijd nodig heeft om over haar ex heen te geraken én dat zich vaker schuldig zou maken aan online stalking.

Uit het onderzoek, dat uitgevoerd werd door OnBuy.com, blijkt dat vooral Vissen (jarig tussen 21 februari en 20 maart) het moeilijk vinden om over hun ex heen te geraken. Zo zei 88% van de ondervraagden met dit sterrenbeeld dat ze hun ex-lief nog steeds missen. 91% gaf toe dat ze hun voormalige vriend ook weleens stalken via sociale media. De Boogschutters onder ons doen hier met amper 8% niet aan mee.

Op een gedeelde tweede plaats staat de Leeuw (23 juli tot en met 22 augustus) en de Weegschaal (23 september tot 22 oktober). Hier gaf 70% aan dat ze hun ex nog steeds niet vergeten zijn. Voor wie het dan weer niet zo moeilijk is om over een relatiebreuk heen te geraken, is de Ram (21 maart tot en met 20 april). Slechts 11% van dit sterrenbeeld denkt nog af en toe terug aan hun vorige relatie. Ook de Schorpioen (23 oktober tot en met 22 november) heeft het hier met 15% niet echt moeilijk mee.

Lees ook: