Home Lifestyle Netflix maakte zonet de startdatum voor het tweede seizoen van ‘The Umbrella...

Netflix maakte zonet de startdatum voor het tweede seizoen van ‘The Umbrella Academy’ bekend

Gelukkig hoeven we er niet al te lang op te wachten!

the umbrella academy
© Netflix

Heel wat geplande opnames liggen momenteel stil. Maar dat wil gelukkig niet zeggen dat we binnenkort niets meer om te bingewatchen hebben. Zo maakte Netflix gisteren de startdatum voor het tweede seizoen van ‘The Umbrella Academy’ bekend. En daar hoeven we niet lang meer op te wachten!

In de teaser die gisteren door Netflix werd vrijgegeven, zien we hoe de cast danst op nummer ‘I Think We’re Alone Now’. Een niet zo subtiele knipoog naar de allereerste aflevering van het eerste seizoen. Daarnaast maakte het streamingplatform meteen ook de startdatum voor het tweede seizoen van ‘The Umbrella Academy’ bekend. ‘Deze disfunctionele familie van superhelden keert op 31 juli 2020 terug en dit met een nieuwe lading avonturen.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘The Umbrella Academy’ is gebaseerd op de stripboeken van Gerard Way en vertelt het verhaal van 43 kinderen die op een heel bizarre manier op de wereld kwamen. Zo werden ze allemaal op dezelfde dag geboren en waren ‘hun moeders’ de dag voor hun geboorte niet zwanger. Zes van deze kinderen worden vervolgens geadopteerd door de miljonair Reginald Hargreeves. Vervolgens start hij de Umbrella Academy op en draagt hij aan zijn kinderen op om hun samenleving te redden wanneer er bepaalde problemen zich voordoen.

Nieuwe gezichten

De hoofdcast van de serie bestaat uit Ellen Page (Vanya), Tom Hopper (Spaceboy),  David Castañeda (Diego), Emmy Raver-Lampman (Allison), Robert Sheehan (Klaus) en Aidan Gallagher (Number Five). Zoals we kunnen zien in de korte teaser maken alle originele acteurs hun opwachting in het nieuwe seizoen. Zij krijgen binnenkort ook het gezelschap van enkele nieuwe gezichten namelijk Ritu Arya, Yusuf Gatewood en Marin Ireland.

Lees ook: