Home Lifestyle Food We kunnen ons vanaf nu weer opwarmen aan 3 zeemzoete winterdrankjes van...

We kunnen ons vanaf nu weer opwarmen aan 3 zeemzoete winterdrankjes van Starbucks

De perfecte partner om die koude herfst- en winterdagen te doorstaan.

starbucks winter
© Jasmin Schüler via unsplash

Er zijn in 2020 dan toch nog zekerheden in het leven, want zoals elk jaar zet de koffieketen Starbucks een aantal zoete winterdrankjes op het menu. Het water loopt ons nu al in de mond!

Halloween is intussen voorbij, en dat betekent dat we die Pumpkin Spice Latte kunnen inruilen voor een iets steviger drankje om de koude dagen mee door te komen. En daarvoor kunnen we, net zoals de voorbije jaren, op Starbucks rekenen. De koffieketen liet op sociale media namelijk weten dat het assortiment eerder deze week werd uitgebreid met drie zeemzoete winterdrankjes die ons de komende maanden moeten zien op te warmen.

Truffle Deluxe Hot Chocolate

De feestelijke rode bekers (lees: het is nog altijd beter als je zélf je herbruikbare beker laat vullen) zijn dus terug van weggeweest. Je kan je deze winter dankzij Starbucks verwennen met drie verschillende winterdrankjes die een en al feest uitstralen en ons nu nóg meer doen verlangen naar Kerstmis: de Gingerbread Latte, Toffee Nut Latte en Truffle Deluxe Hot Chocolate. Ideale smaakjes om te combineren met die brownie of dat stukje cheescake en de perfecte partner om die koude herfst- en winterdagen te doorstaan. De drie kerstdrankjes zijn intussen een vaste waarde geworden in het wintergamma van Starbucks, maar krijgen elk jaar een stevige upgrade om ze nóg lekkerder te maken. Het perfecte excuus om ze alle drie nog eens te proeven, dus!

Brighten-up your day with the merry glow of a
seasonal favorite in a Red Cup. #CarrytheMerry

Geplaatst door Starbucks Belgium op Woensdag 4 november 2020

En de nieuwe smaak is niet het enige waaraan je eventjes zal moeten wennen. Wegens de geldende coronamaatregelen is het namelijk niet mogelijk om van de winterdrankjes te slurpen in de filialen van Starbucks. Je kan ze natuurlijk wel nog altijd oppikken onderweg naar het werk of net voordat je aan die pittige herfstwandeling begint. Volgens de Facebookpagina van de koffieketen blijven alle stadsfilialen voorlopig open, die de langs snelweg zijn dicht.

Lees ook: