Home Lifestyle Food UITGETEST: de ready to blend smoothies van Innerglow

UITGETEST: de ready to blend smoothies van Innerglow

Lekker, makkelijk en ook nog eens lief voor je lijn.

Je spendeert liever een halfuurtje langer in bed dan aan de ontbijttafel? We feel you. En dus grijp je al snel naar een ongezonde koffiekoek in plaats van een healthy ontbijtje. Maak snel kennis met Innerglow, leverancier van ready-to-blend smoothies. Gezond, lekker en ideaal als quick fix in de ochtend.

Berrylicious, Green Goddess, Avocaddiction of Blue Unicorn: het is slechts een grip uit het leuke aanbod van Innerglow, de smoothie delivery service die sinds mei heel Vlaanderen verovert. Het idee? Een heleboel ready-to-blend organic smoothies binnen vier categorieën: allround, detox, sport en kids. De smoothies worden geleverd in kleurrijke cups met gemiddeld acht verschillende ingrediënten, waaronder organisch fruit, groenten, noten en zaden. Innerglow zorgt voor de gezonde ingrediënten en levert ze diepgevroren bij jou thuis. Rest jou alleen nog jouw favoriete smoothie de nacht voordien uit de vriezer te halen, melk toe te voegen en hem te blenden. Het beste nieuws: met zo’n 315 kcal per smoothie zijn ze ook nog lief voor je lijn.

How I like to start my mornings: with pink flamingos.

A post shared by Elke Spelters (@elkespelters) on

De smaakpapillen van Manuel Wouters

Om de smaak helemaal on point te krijgen, deed leading lady Angéline Dezitter een beroep op de smaakpapillen van njam!-gezicht Manuel Wouters. ‘Omdat ik bij Angéline dezelfde passie zag voor het product als ik degene die ik zelf heb en omdat het verhaal van Innerglow er eentje is waar ik volledig achter sta, heb ik met plezier geholpen om de smoothies verder te verfijnen’, vertelt de smaakexpert. ‘Zo is het niet alleen een gezond product geworden, maar ook nog een dat lekker en vol van smaak is.’ Dat kunnen wij alleen maar beamen. Onze favorieten? De Avocaddiction en Maca Loco.

Praktisch

Ready to glow? Je kan de heerlijke smoothies van Innerglow bestellen via Inner-glow.be. Voor 8 cups per maand betaal je € 6,99 per cup. Bestel je meteen 12 of 20 cups – de smoothies kunnen 6 maanden in de vriezer bewaard worden – dan kost dat je respectievelijk € 6,50 of € 5,98 per cup. Amandel-, soja- en rijst-kokosmelk kunnen afzonderlijk besteld worden. De levering bij jou thuis gebeurt op woensdag of zaterdag.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.