Home Deco YASSS: Sissy-Boy is helemaal terug met een vernieuwde webshop

YASSS: Sissy-Boy is helemaal terug met een vernieuwde webshop

De keten kwam vorig jaar in financiële problemen, waardoor de webshop tot nu stillag.

sissy-boy
© Sissy-Boy

Een dik jaar geleden werd Sissy-Boy failliet verklaard, maar de Nederlandse keten is nu volledig terug van weggeweest met de herlancering van de webshop. De mooie mode- en decospulletjes zijn eindelijk weer online te koop.

Het trieste nieuws van het faillissement van Sissy-Boy dat ons in april van vorig jaar bereikte, werd toen al snel gecounterd door hoopvolle geruchten. Er was een overnemer en die zou ervoor zorgen dat de winkels niet te lang moesten sluiten. Dat gebeurde ook, maar de online shop van de keten bleef er een volledig jaar verlaten bij liggen. Tot nu, want Sissy-Boy heropende zonet de webshop met meer spulletjes dan ooit. Je kan nu dus weer veilig vanuit je kot aan het kopen slaan.

Net als vroeger vind je op de online shop dames-, mannen- en kindermode, en de categorie Homeland met meubels en decoratiespullen. Sissy-Boy heeft een eigen merk, maar verkoopt ook onder meer Becksöndergaard, Minimum en Bloomingville. Je vindt de keten in Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt en Knokke.

Lees ook: