Home Lifestyle Shailene Woodley fel vermagerd voor rol in nieuwste film ‘Adrift’: ‘Ik at...

Shailene Woodley fel vermagerd voor rol in nieuwste film ‘Adrift’: ‘Ik at nog 350 calorieën per dag’

Ze wilde de rol van schipbreukeling zo realistisch mogelijk neerzetten.

YOUTUBE

Acteurs gaan ver om hun rol perfect neer te zetten, zo ook Shailene Woodley. De actrice speelt een schipbreukeling in ‘Adrift’ en besloot zich daarom net zoals haar personage een aantal weken uit te hongeren.

Shailene Woodley heeft op haar 26ste al heel wat indrukwekkende films op haar naam staan, zoals de verfilmingen van de ‘Divergent’-boekenreeks en ‘The Fault in Our Stars’. Daarnaast speelt ze ook een hoofdrol in de populaire televisieserie ‘Big Little Lies’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Haar nieuwste film ‘Adrift’ vertelt het verhaal van een jong koppel dat probeert te overleven in het midden van de Stille Oceaan nadat een zware storm hun schip verwoestte. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, dus Shailene wilde het ook zo realistisch mogelijk spelen.

Pindakaas en opgelegd vlees

Haar personage Tami moet meer dan een maand op open zee overleven met niks meer dan een pot pindakaas en wat vlees uit conservenblikken. De actrice besloot daarom om zichzelf ook op een enorm streng dieet te zetten. ‘De laatste twee filmweken at ik elke dag een stukje zalm, gestoomde brocoli en twee eierdooiers’, aldus Shailene in The Sunday Times. ‘Dat zijn slechts 350 calorieën.’

De actrice is het niet gewend om zo weinig te eten. ‘Het was verschrikkelijk!’ aldus Shailene. ‘Ik kan niet slapen als ik honger heb, dus daarom dronk ik ’s nachts vaak een glas wijn, zodat ik onmiddellijk weg was.’ Al die moeite was gelukkig niet voor niks, want volgens verschillende critici is ‘Adrift’ een erg goede film.

Nieuw kapsel

In de film speelt Shailene aan de zijde van Sam Claflin, bekend van die andere prachtige film ‘Me Before You’. ‘Adrift’ komt volgende week – meer bepaald op 4 juli – bij ons in de cinema. De ideale afsluiter na een heerlijke zomerdag, als je het ons vraagt!

De actrice heeft trouwens sinds een paar maanden een nieuw kapsel. Ze ruilde haar blonde haar in voor gitzwarte lange lokken, en die staan haar fantastisch.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: