Home Lifestyle Onze fantastische Flair Self-Love Soirée gemist? Herbekijk hier álle inspirerende talks

Onze fantastische Flair Self-Love Soirée gemist? Herbekijk hier álle inspirerende talks

Woon het panelgesprek met Flo Windey bij, leer alles over glijmiddel en seksspeeltjes dankzij Flairseksuologe Ina én werp een blik achter de schermen.

Flair Self-Love Soirée
© Anke Desmet voor Flair

Wij zijn door het dolle heen, want onze eerste Flair Self-Love Soirée was dankzij onze interessante gasten én jullie een geweldige belevenis. Kon jij er niet bij zijn of wil je ‘m gewoon nog eens bijwonen? Dan heb je geluk, want wij delen speciaal voor jou hieronder álle talks én een aftermovie. Bingewatchen die handel!

Afgelopen weekend kon je op Instagram meegenieten van onze allereerste Flair Self-Love Soirée, met als climax de lancering van onze eigen erotische podcast. En zeg nu zelf: het was hoogstwaarschijnlijk ook voor jou lang geleden dat je nog eens zo’n productieve avond had. Onze experts bombardeerden je met self-love-weetjes en tips to spice up things in your bedroom, want ook dát is een onderdeel van self-love. Kon jij wegens andere duties toch niet aanwezig zijn of vond je het zo interessant dat je het nog eens – alleen of met vriendinnen – wil herbeleven? Neem er dan snel een wijntje bij, nestel je in je zetel of bad en (her)bekijk hieronder alle sessies.

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!