Home Lifestyle 5 seksapps voor koppels die het wat spannender willen

5 seksapps voor koppels die het wat spannender willen

Get down(loading) and dirty!

De smartphone is in veel gevallen nefast voor je relatie, maar hij kan ook voor spanning en plezier zorgen. Met deze seksapps op jullie telefoons zorgen jij en je partner voor vuurwerk in de slaapkamer. Als jullie daar nog geraken, tenminste…

1 / 5
Kindu
iKamasutra
Disckreet
Feeld
Kegel Trainer
Kindu
Kindu

Kindu is een beetje Tinder voor koppels die nieuwe dingen willen proberen. Nee, je gaat niet op zoek naar een derde bedpartner. Wel krijgen jij en je partner, zodra jullie beiden een account aanmaken en die aan elkaar linken, honderd spannende voorstellen. Denk: neem samen een sensueel bubbelbad of meld jullie ziek op het werk, blijf samen thuis en wind elkaar op met eten. Je kan trouwens ook je eigen fantasieën – die je misschien niet durft te vertellen tegen je partner – invullen. Die ideetjes kunnen jullie dan liken, en zo creëren jullie matches. Ideaal om stiekem op het werk te spelen en met heel veel zin naar huis te gaan!

Download de app voor Android of iPhone.

iKamasutra
iKamasutra

Niets handiger dan een digitale versie van het eeuwenoude Indiase ‘Kama Sutra’-boek vol seksstandjes, toch? Je kan bovendien je eigen vooruitgang van ‘Kama Sutra’-groentje tot ervaren pro bijhouden. De eerste 30 standjes zijn gratis, voor de volledige versie moet je upgraden.

Download de app voor Android en iPhone.

Disckreet
Disckreet

Naaktvideo’s en pikante video’s zijn leuk, tot ze in de verkeerde handen terechtkomen. Met deze app is je stoute materiaal veilig: zowel jij als je (seks)partner moeten een paswoord ingeven alvorens je foto’s en video’s bekeken kunnen worden. Zo ben je bovendien beschermd tegen gemene wraakacties indien het ooit fout zou lopen tussen jullie.

Download de app voor Android en voor iPhone.

Feeld
Feeld

Feeld werd in 2016 gelanceerd als 3nder, een app waarmee je als koppel een derde persoon voor een trio kon vinden. Enkele maanden later veranderde de naam en de beschrijving. Nu zou het vooral een app zijn voor mensen die open-minded zijn op vlak van gender en seksualiteit. Je kan op Feeld wel nog altijd je account koppelen aan dat van je partner en zo samen openlijk op zoek gaan naar een passende triopartner van wie je op voorhand weet dat hij of zij daarvoor openstaat. Veel misverstanden en nutteloze matches uitgespaard, dus.

Download de app voor Android en iPhone.

Kegel Trainer
Kegel Trainer

Oké, spannend is deze app niet echt te noemen, maar belangrijk voor jullie seksueel genot is hij wél. Seksueel actieve of recent bevallen vrouwen kunnen namelijk hun strakheid daarbeneden verliezen, en dat is voor niemand leuk. Met deze app train je je bekkenbodemspieren. Hoe strakker die zijn, hoe groter het genot voor jou en je partner is!

Download de app voor Android of iPhone.

Lees ook: