https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Met deze vijf tips krijg jij je zin in bed

Met deze vijf tips krijg jij je zin in bed

Praten over seks ging nog nooit zo vlot!

© Getty

Communicatie is dé sleutel tot een fantastische relatie. Toch is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan, vooral als het om seks draait… Wat wil jij graag in bed? En vooral hoe vaak wil je dat? Zelfs al geef je je seksleven een tien op tien, toch blijft het moeilijk om nieuwe dingen naar voren te schuiven die je wel eens graag zouden testen. Met deze vijf tips wordt dat binnenkort easy peasy.

Je verdient het om je hoogtepunt te bereiken

First things first! Je seksleven draait om meer dan je partner tevreden te stellen tussen de lakens. Ook jij verdient het om tijdens een stomende sekspartij in de watten gelegd te worden. Wedden dat je partner dubbel zo tevreden is als hij/zij ook weet dat jij het geweldig vond?

Directe aanpak mét complimentjes

Hoe je partner reageert op jouw suggesties hangt grotendeels af van de wijze waarop je dit overbrengt. Wees direct, maar op een lieve manier. Gooi er bijvoorbeeld wat complimentjes bij over de dingen die hij/zij zalig doet. Zo komt het niet over als kritiek, maar voelt je partner zich zelfverzekerd en staat hij/zij open voor nieuwe dingen. Som je lijstje met verlangens ook niet op vlak na een sekspartij. De kans dat je je partner dan kwetst, schatten we vrij hoog in.

Ga voor duidelijkheid

Wil jij dat je lief je net harder of zachter aanraakt? Zeg dat dan duidelijk. Begin niet over koetjes en kalfjes, maar vertel gewoon meteen wat je denkt of voelt. De kans is groot dat jouw lover die aanwijzingen met open armen ontvangt. Want zeg nu zelf, ook jij weet soms niet hoe een bepaalde beweging bij de ander aanvoelt.

Maak gebruik van sexting

Oké, over seks praten tijdens het koken is misschien een beetje awkward. Vertel daarom tijdens het voorspel aan je bedpartner wat je wilt dat hij/zij later doet. Als je beiden in de mood bent, gaat zo’n babbel meteen een stuk vlotter. Lukt dat niet omdat je je handen vol hebt? Maak dan vooraf gebruik van sexy sms’jes over jullie plannen in bed die avond. Zo maak je subtiel jouw punt duidelijk.

Vraag eens wat de ander wil

Seks draait om geven en nemen. Als jij je partner vraagt naar wat hij/zij wil, kan je nadien makkelijker jouw wensen suggereren. Door zelf eerst vragen te stellen, voelt het gesprek minder aan als kritiek en meer als een wederzijdse lust voor avontuurtjes. Een win-winsituatie!

Lees ook: