Home Lifestyle Food HEBBEN: in dit chocoladepaasei zit een seksspeeltje verstopt

HEBBEN: in dit chocoladepaasei zit een seksspeeltje verstopt

kinky paasei
© sharon mccutcheon via unsplash & ricky

Je zou het bijna durven vergeten, maar Pasen komt eraan! We worden nu al overspoeld met paaseitjes in alle kleuren en met de gekste vullingen. Het bijzonderste exemplaar kan je online bestellen bij de Britse seksshop Ricky. In dit chocolade-ei vind je namelijk geen praliné terug, maar een seksspeeltje!

Pasen staat voor ons vooral gelijk aan onszelf volproppen met paaseitjes. De laatste jaren kon je het zo gek niet bedenken of ze hadden je favoriete smaak gehuld in een laagje chocolade en met een kleurrijk papiertje errond. Denk maar aan gin-tonic, tompoes, prosecco, matcha-limoen, discodip enzovoort. Voor ieder wat wils! Toch kan de teleurstelling groot zijn als je zo’n exemplaar in je mond steekt en de vulling niet onmiddellijk naar je zin is.

Dat laatste kan je vermijden met het bijzondere paasei van Ricky. Het heeft zonder twijfel de meest speciale vulling ooit!

Vijf verschillende speeltjes

In het Ricky Easter Egg Surprise dat gemaakt is van heerlijke Zwitsere melkchocolade zit er namelijk geen praliné, witte crème of een andere vulling. Wat er wel in verborgen zit, is een seksspeeltje. Het is eigenlijk een soort Kinder Surprise, maar dan voor volwassenen. Je kan er vijf verschillende speeltjes in terugvinden waaronder een vibrator voor mannen en eentje voor vrouwen, een clitoral stimulator, een koppelvibrator en een minimassager.

De lekkernij van 275 g kost iets meer dan een gemiddeld paasei, maar voor € 50,99 heb je dan ook tweemaal plezier. Je kan het kinky paasei hier online bestellen. Smakelijk en veel plezier!

Lees ook: