https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle YAY: Sean Dhondt kondigt nieuw seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ aan

YAY: Sean Dhondt kondigt nieuw seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ aan

'Ik weet dat ze nu al mensen aan het opbellen zijn.'

liefde voor muziek
© VTM

Het populaire VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ is opnieuw een succes en leverde tal van oorwormen op. Het is vanavond helaas de laatste aflevering, maar Sean Dhondt verklapte dat we volgend jaar een nieuw seizoen mogen verwachten.

We zitten de afgelopen weken al de hele tijd met ‘Kom Wat Dichterbij’ in ons hoofd, de hit van Gene Thomas maar dan in de nieuwe versie van Regi. En dit is nog maar één hit die het afgelopen seizoen van ‘Liefde voor Muziek‘ opleverde. Het was weer heerlijke televisie om naar te kijken, maar helaas is het vanavond alweer de laatste aflevering. Het wordt een compilatie van de beste momenten én nooit eerder vertoonde beelden.

Alternatief buitenbeentje

Daarna zullen we ons moeten tevreden stellen met het herbeluisteren van de vele covers. Gelukkig heeft Sean Dhondt, een van de deelnemers van dit jaar, goed nieuws voor alle fans. Hij vertelde namelijk in primeur op radiozender Qmusic dat er sowieso een nieuw seizoen komt van het populaire VTM-programma. ‘Het is vanavond de laatste aflevering van “Liefde voor Muziek” van dít seizoen’, aldus Sean. ‘Maar er komt een nieuw seizoen!’

‘Ik weet dat ze nu al mensen zijn aan het opbellen’, gaat Sean verder. ‘Ik weet nog niet wie. Het is dus wel in beweging gezet en het volgende seizoen komt eraan. Weg met dat zwart gat!’ De zanger krijgt bijgevolg de vraag welke artiesten hij graag in het zevende seizoen aan het werk zou zien. ‘Goh, daar heb ik nog niet over nagedacht’, zegt Sean. ‘De Compact Disk Dummies zouden het alternatieve buitenbeentje kunnen zijn.’ Wij kunnen alvast niet wachten!

Clouseau en co

Om je geduld al een beetje te belonen zendt VTM vanaf volgende week het derde seizoen nog eens opnieuw uit. In 2016 reisden Koen en Kris Wauters, Natalia, Bart Peeters, Gers Pardoel, Isabelle A, Lady Lynn en Josje Huisman af naar Spanje. De afleveringen zijn opnieuw elke maandag om 20u35 te zien op de zender.

Lees ook: