Home Lifestyle Food SAY WHAT?! McDonald’s geeft ons opzettelijk te weinig frietjes

SAY WHAT?! McDonald’s geeft ons opzettelijk te weinig frietjes

Ze passen een smerig trucje toe!

Shutterstock

Enkele ex-medewerkers van McDonald’s brachten onlangs aan het licht dat ze van de fastfoodketen de kartonnen bakjes niet volledig mogen vullen met frietjes. Euh, pardon?!

De nieuwswebsite Reddit vroeg aan zijn lezers wat ze ooit van hun werkgever moesten verbergen voor hun klanten. Het antwoord dat enkele ex-medewerkers van McDonald’s gaven was choquerend! De fastfoodketen leerde hen een trucje aan om minder frietjes in een bakje te stoppen.

Jup, dat was ook onze reactie! De oud-medewerkers biechtten op dat ze het kartonnen bakje op een zodanige manier moesten indrukken dat er minder frietjes in konden. De klant ziet dit totaal niet, voor hen lijkt het bakje vol. Dat was buiten één diehard-McDo-fan gerekend. Een medewerker vertelde dat een boze klant zijn bakje leegschudde aan de kassa, de frietjes er daarna terug zelf instak en zo kon aantonen dat hij eigenlijk maar een half bakje kreeg. Auwtsch! Een andere werkkracht weigerde deze smerige tactiek toe te passen uit principe. Uhu, don’t mess with our food!

Sneaky

Begin maar eens uit te rekenen hoeveel frietjes dat je door dit sneaky trucje al bent mislopen! Een cheat meal moet een cheat meal blijven, dus wij willen voortaan ál onze frietjes! Bij McDonald’s zelf ontkennen ze alles. Duh! Aan ‘The Independent’ vertelde een woordvoerder van het bedrijf dat deze bekentenissen leugens zijn. Ze zorgen ervoor dat elke klant krijgt waarvoor hij of zij betaalt. Eerst zien en dan geloven, wij zullen dat doosje bij ons volgende McDo-bezoek toch eens goed bekijken!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.