Home Lifestyle NOSTALGIE: telenovelle ‘Sara’ neemt straks heel even de plaats in van ‘Familie’

NOSTALGIE: telenovelle ‘Sara’ neemt straks heel even de plaats in van ‘Familie’

Een waardige vervanger!

Sara
© VTM

Eerder maakte VTM al bekend dat ‘Familie’ vanaf 24 april even van het televisiescherm zou verdwijnen. Door de lockdownmaatregelen zitten de acteurs thuis en kunnen geplande opnames niet doorgaan. Fans van het programma zullen hun favoriete serie dus een paar weken moeten missen, maar bij VTM doen ze hun best om die leegte op te vullen. Zo lieten ze gisteren weten dat ze met de telenovelle ‘Sara’ de ideale vervanger gevonden hebben.

We weten al een tijdje dat we ‘Familie’ even zullen moeten missen. Er was nog maar een voorraad tot en met 24 april en door de verlenging van de maatregelen kunnen de opnames voorlopig nog niet opnieuw opstarten. Bij VTM moesten ze dus op zoek naar een oplossing en die hebben ze nu ook gevonden.

Fans van de soap kunnen nog een kleine anderhalve week naar hun favoriete serie kijken en die stelt momenteel niet teleur. Het gaat er momenteel namelijk erg spannend aan toe. Bij VTM beloofden ze eerder al dat ze voor wat extra spanning zouden zorgen. Iets wat we zeker ook gekregen hebben. Nu alleen maar hopen dat we op vrijdag 24 april niet met heel wat onbeantwoorde vragen blijven zitten. Het zou namelijk nog een tijdje kunnen duren vooraleer we antwoorden krijgen.

Nostalgie

Ondertussen heeft de zender wel een vervanger klaar. Eerder werd er gedacht dat ‘De Kotmadam’ de plaats van ‘Familie’ zou innemen, maar dat blijkt nu toch niet het geval te zijn. VTM haalt namelijk de succesvolle telenovelle ‘Sara’ opnieuw vanonder het stof. De eerste aflevering, meteen ook een dubbelaflevering, zal uitgezonden worden op 24 april, na de voorlopig laatste aflevering van ‘Familie’. Na het weekend zal er per weekdag telkens één aflevering worden uitgezonden en dit om 20u00.

Er is bovendien nog een klein lichtpuntje voor ‘Familie’-kijkers. In ‘Sara’ spelen er namelijk ook enkele acteurs uit de serie mee. Zo zijn ook Kürt Rogiers en Sandrine André in de telenovelle te zien.

Lees ook: