Home Lifestyle ZIEN: dit is de ruzie waardoor Kourtney stopt met ‘Keeping Up With...

ZIEN: dit is de ruzie waardoor Kourtney stopt met ‘Keeping Up With The Kardashians’

De druppel die de emmer deed overlopen, werd natuurlijk op camera vastgelegd.

kardashians
© getty

Kourtney Kardashian maakte eerder al bekend dat ze meer tijd wil doorbrengen met haar gezin en daarom stopt ze met de realityreeks ‘Keeping Up With The Kardashians’. In het 17e seizoen krijgen we nu de ruzie te zien die mee aan de oorsprong lag van deze harde beslissing.

Het nieuws dat iemand van de Kardashians zou stoppen met hun bekende realityreeks kwam vorige maand aan als een kleine shock.  Oké, ‘stoppen’ is misschien een groot woord. Maar de oudste zus Kourtney (40) zal wel een pak minder te zien zijn in het nieuwe seizoen. In een interview met ‘Entertainment Tonight’ vertelde ze dat ze zich meer wil focussen op haar gezin.

Twee tortelduifjes

‘KUWTK’ bestaat al twaalf jaar en telt maar liefst zeventien seizoenen. Toch wil de rest van de familie er de stekker voorlopig nog niet uittrekken en de opnames van seizoen achttien zijn al volop aan de gang. Zusjes Kim en Khloé leken zich bij de beslissing van hun zus neer te leggen, maar nu krijgen we in de reeks toch te zien dat ze het in het begin daar heel moeilijk mee hadden. Meer zelfs, we zijn getuige van een ruzie die hoogstwaarschijnlijk aan de oorsprong lag van haar harde besluit.

Kim en Khloé vermoeden dat Kourtney een nieuwe vriend heeft. Aangezien ze niets wil lossen over die nieuwe romance volgen ze haar naar een onbekend huis omdat ze denken dat de twee tortelduifjes daar hebben afgesproken. Kourtney is woedend als ze haar zussen én de filmploeg betrapt. Ze is het naar eigen zeggen beu dat ze heel persoonlijke dingen moet delen met de rest van de wereld.

Weinig begrip

Ze kan helaas niet echt op veel begrip rekenen van Kim en Khloé die zeggen dat dit hun job is. Doordat Kourtney steeds minder deelt met de kijkers moeten zij net nóg meer van hun privéleven vrijgeven, en dat vinden ze niet eerlijk. Waarschijnlijk was dit dé – of een van de – druppel(s) die de emmer deed overlopen bij Kourtney en nam ze daardoor de beslissing om een pak minder in beeld te komen in de volgende seizoenen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: