Home celebs Startschot Rode Neuzen Dag: Evi Hanssen: ‘Toen ik het moeilijk had, hielp...

Startschot Rode Neuzen Dag: Evi Hanssen: ‘Toen ik het moeilijk had, hielp een leerkracht mij erdoor’

Wij spraken met ambassadeurs Evi, Jonas Van Geel en Birgit Van Mol over het belang van Rode Neuzen Dag en hun tijd op de middelbare school.

© Medialaan

Vandaag werd het startschot van de derde Rode Neuzen Dag gegeven. Wij spraken met ambassadeurs Evi Hanssen (39), Jonas Van Geel (33) en Birgit Van Mol (50).

Vandaag werd in het Maria-Boodschaplyceum in Brussel de aftrap gegeven van de derde Rode Neuzen Dag. De goeddoelactie roept opnieuw gans Vlaanderen op om geld in te zamelen om jongeren met psychische problemen te helpen.

De derde editie, die plaatsvindt op vrijdag 30 november 2018, staat dit jaar in het teken van de mentale gezondheid van jongeren op school.

Hoe beleefden de ambassadeurs hun schooltijd?

De Rode Neuzen-ambassadeurs zijn dit jaar Evi Hanssen, Jonas Van Geel, Birgit Van Mol, Koen Wauters (51) en Sam De Bruyn (31). Die laatste twee konden er jammer genoeg niet bij zijn vanmorgen.

Wij spraken met Evi, Jonas en Birgit over het belang van Rode Neuzen Dag en hun tijd op de middelbare school.

De eerste Rode Neuzen Dag bracht in 2015 3.858.814 euro op. De tweede Rode Neuzen Dag in 2016 zamelde maar liefst 4.103.677 euro in. Help jij dit record nog maar eens te breken? Heel Vlaanderen wordt vanaf vandaag aangemoedigd om zoveel mogelijk acties te organiseren of Neuzen te verkopen voor Rode Neuzen Dag. De acties kunnen geregistreerd worden op rodeneuzendag.be. Wil je een Rode Neus kopen? Die kan je voor maar 5 euro in alle Belfius-kantoren in Vlaanderen kopen.

Heb je vragen over zelfdoding of wil je met iemand praten? Dat kan, gratis en anoniem. Op www.zelfmoord1813.be of www.tele-onthaal.be kan je chatten, bellen kan op de nummers 1813 (Zelfmoordlijn) of 106 (Tele-Onthaal).

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.