Home Lifestyle Renan laat aandenken aan ‘Ex on the Beach’ tatoeëren

Renan laat aandenken aan ‘Ex on the Beach’ tatoeëren

De tekening is rood én groot!

© MTV

Renan, de ex van Viktor uit het MTV-programma ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, gaat Timtation achterna. Hij liet een tatoeage zetten als aandenken aan zijn deelname aan het programma.

De meesten onder ons willen hun vervelende exen het liefst van al vergeten. Anderen doen dan weer mee aan een programma waar die – vooral gestoorde – exen een voor een aanspoelen op het strand van een exotische bestemming. Het vierde seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ is weer een schot in de roos. De deelnemers zijn zo mogelijk nog zotter dan hun voorgangers, denk maar aan El Loco Brody. Er vloeiden al liters drank en nog meer tranen. Hartjes werden gebroken en opnieuw gelijmd tussen de lakens.

Hoogtepunt

Toch is het voor sommige deelnemers een ervaring om nooit meer te vergeten. Renan, de ex van Viktor, is daar eentje van. Hij amuseerde zich eerst een aantal dagen met de blondine, maar toen de ‘Temtation’-verleidster Yasmine uit de zee tevoorschijn kwam, had de playboy enkel nog oog voor zijn Marokkaanse prinses.

Renan noemt zichzelf graag de koning van de villa en dat hoogtepunt in zijn jonge leven wilde hij voorgoed vastleggen. Daarom besloot hij om een aandenken te laten tatoeëren aan deze onvergetelijke reis. Hij koos niet voor een subtiel zonnetje, een wuivende palmboom of een vrolijke ananas. Voortaan staan de letters ‘EX in het groot én rood op zijn bovenarm.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Renan schreef op zijn eigen Instagrampagina: ‘Dit was de ervaring van mijn leven, dus ik dacht: waarom laat ik het niet op mijn lichaam vereeuwigen?’ Ook Robin zou naar eigen zeggen al een tijdje een persoonlijke ‘Ex on the Beach’-stempel hebben.

Zij zijn trouwens niet de enige deelnemers aan een realityprogramma die een verwijzing naar hun deelname in inkt lieten zetten. Tim Wauters, beter bekend als Timtation, liet na ‘Temptation Island’ zijn nieuwe bijnaam tatoeëren vergezeld van twee kersen en een diamant. Tja, het kan maar als waarschuwing dienen voor hun toekomstige bedpartners die de programma’s nooit volgden.

Lees ook: