Home Lifestyle ZIEN: het nieuwste reclamespotje van Disneyland Parijs is hartverwarmend

ZIEN: het nieuwste reclamespotje van Disneyland Parijs is hartverwarmend

Een té schattig kuikentje en Donald Duck spelen de hoofdrollen.

© disney

In Disneyland Parijs wordt magie werkelijkheid, en dat illustreert het themapark perfect in haar allernieuwste promofilmpje waarin een kuikentje zijn allergrootste droom ziet uitkomen.

Terwijl wij als kleine meisjes ervan droomden om later een Disneyprinses te worden, wil het kuikentje in de nieuwste reclamespot van Disneyland Parijs niets liever dan op zijn idool Donald Duck lijken. In ‘The Little Duck’ vindt het kleine eendje op een dag een strip van de wereldbekende eend en hij is onmiddellijk gek op Donald.

Maandenlang leest hij de zotte avonturen van Donald, probeert hij elke beweging van zijn grote held na te doen en gebruikt hij de strip zelfs als beschutting tijdens koude nachten. Wanneer de winter aanbreekt, moet het kuikentje samen met zijn familie en soortgenootjes noodgedwongen warmere oorden opzoeken.

Wildste dromen komen uit

Hij probeert met al zijn kracht zijn strip mee te nemen, maar helaas weegt die iets te zwaar voor zijn kleine lijfje. Eenmaal aangekomen op zijn bestemming loopt-ie dan ook verloren rond zonder zijn boek en mist hij zijn grote voorbeeld. Tot er uit het niets een schaduw opdoemt… De échte Donald Duck staat tot zijn grote vreugde plots voor zijn snaveltje!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: