Home Lifestyle Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe maken heerlijke remix van ‘De Luizenmoeder’

Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe maken heerlijke remix van ‘De Luizenmoeder’

Ideaal om het weekend mee in te zetten.

© qmusic

Het olijke duo dat de avondshow op Qmusic presenteert, Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, maakte een remix van het bekende liedje uit het VTM-programma ‘De Luizenmoeder’.

Het olijke duo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe zorgt er elke weekavond op Qmusic voor dat die files op weg naar huis een pak draaglijker worden. Zo kropen de presentatoren onlangs nog eens in de huid van hun alterego’s: Dorothee Vegas & Like Mike – genoemd naar het wereldbekende dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike – om een remix te maken van het bekende liedje uit ‘De Luizenmoeder’.

Vette beat

Het VTM-programma is enorm populair en elke kijker herkent ongetwijfeld onmiddellijk het liedje van juf Els. ‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!’ Het inspireerde Dorothee en Maarten om het deuntje in een catchy nieuw jasje te steken. Ze staken er een vette beat onder en toonden in de videoclip alvast de bijhorende dansmoves. Wij zetten het weekend in door te stampen met die voeten!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.