Home Lifestyle Qmusic gaat ‘Blind Getrouwd’ achterna en helpt singles aan een lief op...

Qmusic gaat ‘Blind Getrouwd’ achterna en helpt singles aan een lief op valentijn

Deelnemers moeten op voorhand een vragenlijst invullen om dan op 14 februari zelf gemaskerd op zoek te gaan naar hun match.

Binnen exact een maand is het valentijn en bij Qmusic hebben ze alvast iets in petto voor alle singles onder ons. De radiozender wil vrijgezellen à la ‘Blind Getrouwd’ aan een lief helpen en daarom organiseren ze dit jaar de Q-MasQuerade in Wilrijk.

Ben jij single en dol op ‘Blind Getrouwd’, maar was de stap om zelf deel te nemen net iets te groot? Dan is de Q-MasQuerade van Qmusic misschien wel iets voor jou. Op valentijn organiseren ze namelijk een soort van gemaskerd bal voor singles.

Hoe gaan ze je nu precies koppelen? Seksuoloog Wim Slabbinck en relatietherapeut Margo Van Landeghem, die we kennen van het populaire VTM-programma, hebben een vragenlijst opgesteld. Na het invullen van de lijst, gaan ze bij de radiozender een match voor je zoeken.

Wie gekoppeld werd aan een andere deelnemer moet vervolgens op 14 februari afzakken naar Wilrijk. Hier kom je terecht op een gemaskerd bal waar je op zoek moet gaan naar jouw prins of prinses op het witte paard. Als je voor de juiste persoon staat, zal je masker vervolgens groen oplichten. En de rest is aan jullie!

Inschrijven kan nog tot 30 januari op de website van Qmusic.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.