Home Lifestyle WAAG JE KANS: Qmusic helpt singles opnieuw aan een lief tijdens de...

WAAG JE KANS: Qmusic helpt singles opnieuw aan een lief tijdens de Q-MasQuerade

Vorige keer schreven maar liefst 18.000 (!) mensen zich in.

qmusic
© Qmusic

Heb jij deze week tijdens verschillende kerstfeestjes de vraag gekregen of je al een lief hebt? En is jouw antwoord nu al meerdere jaren op rij hetzelfde en ben je het single zijn stilaan beu? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want bij Qmusic organiseren ze opnieuw hun Q-MasQuerade waarbij ze singles aan een lief helpen op valentijn.

Vorig jaar heeft Qmusic voor het eerst hun Q-MasQuerade georganiseerd. Met het evenement gaan ze ‘Blind Getrouwd’ achterna en helpen ze vrijgezellen aan een lief aan de hand van een vragenlijst. Deze lijst is trouwens opgesteld door relatie-experten, net zoals bij het populaire VTM-programma.

Durfde jij je vorig jaar niet in te schrijven, is er uiteindelijk toch geen match uitgekomen of ben je recent weer single? Dan kan je dit jaar opnieuw je kans wagen. Iedereen die wil, kan zich vanaf nu inschrijven via de website of app van Qmusic. Vervolgens gaan de experten voor jou op zoek naar de ideale match. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is hem of haar zoeken tijdens het event op 14 februari.

Inschrijven kan nog tot en met 22 januari.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.