Home Lifestyle Body Ready, set, go! Qmusic organiseert tweede editie van Q-Run To You

Ready, set, go! Qmusic organiseert tweede editie van Q-Run To You

Met wie loop jij vlotjes 5 km?

Q-Run To You
© Qmusic

Haal die loopbeentjes maar boven, want Qmusic kondigt een nieuwe editie van de Q-Run To You aan. Tijdens deze loopwedstrijd lopen duo’s letterlijk naar elkaar toe op een verlicht parcours. Eén ding is zeker: die 5 km zijn zo voorbij!

Qmusic weet dat joggen bij velen van ons op het lijstje van goede voornemens staat. Daarom geeft de radiozender ons een duwtje in de rug en organiseert het voor de tweede keer de Q-Run To You. Deze keer vindt het loopevent plaats op zaterdag 17 maart in de carnavalstad Aalst. Dus hoe gekker je outfit, hoe beter!

Opvallen is de boodschap

Het principe is hetzelfde gebleven: duo’s lopen letterlijk naar elkaar toe op een verlicht loopparcours van ongeveer 5 km. Onderweg word je verrast door onder andere neonlichten, fluorescerend lint en muziek. Er wordt dan ook aangeraden om je meest flashy outfit aan te trekken. En het wordt nog beter, want na de inspanning kan je ontspannen/feesten tijdens de Q-Run To You Party.

Aalstenaars weten hoe ze moeten feesten, dus dit keer willen we met minstens evenveel volk als vorig jaar, flashy lichten en zalige beats de stad volledig platlopen. Who’s in for round 2? – Sam De Bruyn

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een ticket voor deze magische run en de afterparty kost 30 euro per duo. Go, go, go!

Lees ook: