Home Lifestyle Pukkelpop bevestigt gelekte affiche: dit is de volledige line-up

Pukkelpop bevestigt gelekte affiche: dit is de volledige line-up

N.E.R.D. was een beetje té enthousiast.

De Amerikaanse band N.E.R.D. zwierde gisteren in al hun enthousiasme per ongeluk de volledige line-up van Pukkelpop online. Daarom reageert Pukkelpop nu op de gelekte affiche door de eerste 98 namen van het festival bekend te maken. ‘Well, guess it’s official now’, schreef het Limburgse festival op Facebook.

Gisteren raakte bekend dat de Amerikaanse band N.E.R.D. zal optreden op Pukkelpop. De band van Pharrell Williams kondigde hun komst aan door de geheime affiche van het festival op Twitter te zetten. Pijnlijke vergissing, als je het ons vraagt! De affiche werd meteen offline gehaald, maar op dat moment gingen al verschillende screenshots het wereldwijde web rond. Pukkelpop reageert nu op dat nieuws en bevestigt grotendeels de gelekte affiche.

De 98 bevestigde namen

We wisten eerder al dat Dua Lipa, The War on DrugsArcade Fire en Kendrick Lamar op het podium van het festival zullen staan, maar nu doet Pukkelpop daar nog een schepje bovenop. Deze artiesten krijgen namelijk het gezelschap van onder anderen Martin Solveig, Trixie WhitleyOscar and the Wolf, Travis ScottJax JonesImagine Dragons en Bazart.

Wanneer de ticketverkoop voor het festival op 16, 17 en 18 augustus start, is voorlopig nog niet bekend.

Nog meer festivalnieuws:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.