Home Lifestyle POLL: wie moet vanavond volgens jou ‘Steracteur sterartiest’ winnen?

POLL: wie moet vanavond volgens jou ‘Steracteur sterartiest’ winnen?

Michiel, Sieg en Tinne lieten al weten welke liedjes ze in de finale zullen coveren.

Het wordt spannend vanavond op Eén. Elf jaar nadat Stan Van Samang zich tot de allereerste winnaar van de talentenjacht voor BV’s kroonde, wordt een nieuwe winnaar gekozen. De finale gaat tussen Michiel De Meyer en de winnaar van het duel op de pijnbank tussen Tinne Oltmans en Sieg De Doncker. Wie het ook wordt, vonken zal het zeker geven.

Al is het maar omdat ‘Thuis’-acteur Michiel De Meyer zich aan het begin van de finaleshow zal wagen aan een nummer van niemand minder dan jurylid Gers PardoelMet ‘Jij bent zo bijzonder’ zal hij proberen Gers en het stemmende publiek voor zich te winnen. Maar eerst wordt er samen gezongen, en wel met alle kandidaten die in de voorbije weken genadeloos naar huis gestuurd werden. Ze openen de show met ‘Vertigo’ van U2.

Daarna volgt onmiddellijk een spannend momentje voor Sieg en Tinne, die deze week op de pijnbank zitten. Eén van hen zal afvallen voor de finale écht begint. De afgelopen week voerden de twee acteurs volop campagne op hun sociale media om fans te overtuigen voor hen en hun goede doelen te stemmen.

Als Tinne doorgaat, zingt ze ‘Hemel’ van Bart Peeters. De jury koos ervoor om haar opnieuw te horen met ‘What’s the pressure’ van Laura Tesoro en als partyplaat zingt Tinne ‘I Wanna Dance With Somebody’ van Whitney Houston. Als Sieg de finale speelt, begint hij met ‘With A Little Help From My Friends’ van The Beatles. De keuze van de jury viel voor hem op ‘Lonely Boy’ van The Black Keys en dansen doet hij op ‘Great Balls Of Fire’ van Jerry Lee Lewis. Michiel zal, na zijn versie van de hit van Gers, opnieuw ‘Piano Man’ brengen. Zijn partyplaat wordt ‘Footloose’ van Kenny Loggins.

Het goede doel

De acteurs strijden in ‘Steracteur sterartiest’ natuurlijk niet om hun eigen bankrekening te spekken met de prijzenpot. Geld van de stemmingen van de voorbije weken ging naar de gekozen goede doelen van de deelnemers op de pijnbank en de winnaar mag nog eens 10.000 euro aan zijn of haar som toevoegen. Sieg zingt voor het Expertisecentrum Dementie, Tinne voor de Vereniging voor ambulante geestelijke gezondheid in Antwerpen en Michiel voor Villa Rozerood, een respijthuis voor kinderen met ondersteuningsnood. Je leest meer over de goede doelen op de site van Eén.

Genoeg gezeverd nu! Wie moet er volgens jou vanavond de titel mee naar huis nemen? Stemmen maar!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.