Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: in deze Pindakaasbar tap je je eigen potje en kies je...

HOTSPOT: in deze Pindakaasbar tap je je eigen potje en kies je zelf de smaak

Pindakaas met Oreo's, chilipeper of karamel-zeezout: welke kies jij?

Pindakaasbar
© Bruna Branco / Corleto via Unsplash

Fan van pindakaas? Dan boek je maar best een retourtje naar Amsterdam want daar vind je sinds kort een echte Pindakaasbar, waar je zelf je eigen potje pindakaas van de kraan tapt en een heleboel toppings naar keuze toevoegt. De hemel!

De Pindakaaswinkel is al langer een vast begrip bij onze noorderburen. Ze hebben al vijf vestigingen in Nederland, maar als kers op de taart voegden ze daar zopas nog een Pindakaasbar aan toe in de hoofdstad. Die kwam er nadat er steeds meer vraag van klanten was naar specifieke smaken. Hoe werkt het dan? Je tapt uit één van de drie grote vaten een basissmaak: naturel, chilipeper of karamel-zeezout. Daarna kan je naar hartelust kiezen uit tal van toppings. Van Oreo tot Bastognekoek en van lavendel tot tijm. ‘Niets is te gek in dit pindakaaswalhalla’, zo schrijven ze zelf op Instagram. Zelf niet zoveel inspiratie? Dan kan je er nog steeds kiezen uit één van de twintig smaken die er in de kasten op je staan te wachten.

View this post on Instagram

Pindabazen, hou je vast. ? De eerste PINDAKAASBAR van Europa is geopend in Amsterdam (Singel 500, Bloemenmarkt)! ??? In deze bar tap je geen bier, maar pindakaas! En die pot vul je vervolgens met jouw lievelingstoppings. ? Van Oreo tot Bastognekoek en van lavendel tot tijm. Niets is te gek in dit pindakaas walhalla! ? Is je pot gevuld? Dan plak er een zelfgemaakt label op om jouw creatie te vereeuwigen. ?? Je kunt ook kiezen voor een van de 20 smaken die voor jou klaar staan in de kasten. ? . . ?? WINACTIE! Wil jij een eigen pot maken? ? Tag je pindamaatje en volg allebei @depindakaaswinkel. Wie staan jullie straks ieder een pot te vullen. ? . . #depindakaasbar #pindakaasbar #bar #amsterdam #singel #depindakaaswinkel #pindabaas #pindakaaswinkel #peanutbutter #pindakaas

A post shared by De Pindakaaswinkel | Amsterdam (@depindakaaswinkel) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De Pindakaasbar: praktisch

Singel 500, Amsterdam
Website

Lees ook: