Home Lifestyle NEED: deze picknickmand is het ultieme hebbeding voor elke wijnliefhebber

NEED: deze picknickmand is het ultieme hebbeding voor elke wijnliefhebber

shoplily.be

De zon is ondertussen al weer zoek, maar dankzij de zonnige dagen van de afgelopen week hebben we steeds meer zin gekregen in de zomer. Denk: een uitgebreide BBQ op je terras, een dagje heerlijk chillen op het strand en een gezellige picknick met al je vriendinnen. Voor deze laatste activiteit hebben wij alvast het ultieme hebbeding gespot, want onderstaande mand bevat namelijk een ingebouwde houder voor je wijnglazen. Bye bye, bekertjes!

Hebben jij en je vriendinnen binnenkort een picknick gepland? Dan is er alvast een ding dat je zeker in huis moet halen. Dankzij deze luxueuze picknickmand kan je namelijk vier wijnglazen meenemen zonder dat je het risico loopt dat ze kapot gaan onderweg. Via een soort van lederen bandje worden ze namelijk op hun plaats gehouden aan de zijkant van de mand. Zo handig!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Goedkoop is het mandje niet, want je telt er in totaal 179 euro voor neer. Wel bevat het hebbeding alles wat je nodig hebt voor een gezellig uitje met je vriendinnen. Naast de wijnglazen zelf zit er namelijk ook al bestek en borden in voor vier personen. Verder zit er ook een flessenopener (gegarandeerd dat iemand die anders vergeet) en een tafel die je kan uitvouwen in. Op deze manier hoef je je bord niet op je schoot of op de grond te zetten. We hebben namelijk allemaal wel een vriendin die standaard morst op haar kleren. Het enige waar je zelf nog voor hoeft te zorgen, is het eten (én de wijn natuurlijk!).

Lees ook: