Home Lifestyle Nog op zoek naar een persoonlijk kerstcadeau? Maak je eigen fotoboek met...

Nog op zoek naar een persoonlijk kerstcadeau? Maak je eigen fotoboek met Google

'Dankzij de zoektechnologie van Google worden alle foto's gerangschikt op basis van locatie of tijd. Zo handig!'

© Unsplash

Het hele jaar door doen we niets anders dan foto’s maken met onze smartphone. Waarom je favoriete kiekjes niet bundelen in een album? Dankzij Google heb je in no time een origineel cadeau onder de kerstboom liggen.

Sinds kort kan je je eigen fotoalbums maken via Google Foto’s. De beste manier om je leukste herinneringen van het afgelopen jaar te ordenen, bewaren en opnieuw te beleven, lijkt ons!

Met Google Foto’s maak je in geen tijd een kwalitatief fotoboek, zelfs vanop je smartphone of tablet. Zie je er tegenop om urenlang verschillende apparaten en accounts te doorzoeken, een selectie te maken uit honderden foto’s en tientallen pagina’s te ordenen? Dan hebben we goed nieuws: Google Photo Books maakt voorgoed komaf met dat monnikenwerk waar heel wat tijd en energie in kruipt.

Redactrice Laura bevestigt: ‘De fotoalbums van Google zijn dummy proof’

Redactrice Laura mocht het album van Google Foto’s uittesten en kan dus beamen dat het maar enkele minuten duurt voor je fotoboek is aangemaakt.

‘De fotoboeken zijn bijzonder eenvoudig te maken, wat perfect is voor een technologische dummy als ik. Je hoeft zelfs geen extra software te downloaden!’, aldus Laura.

Dankzij de zoektechnologie van Google worden alle foto’s gerangschikt op basis van locatie of tijd. Zo handig!

‘De albums zijn mooi, modern en van hoge kwaliteit. Bovendien worden alle beelden dankzij de zoektechnologie van Google gerangschikt op basis van locatie of tijd. Zo handig!’

Voor een fotoalbum met een softcover betaal je € 12,99, voor een hardcover € 22,99. Maak hier je eigen album via Google Foto’s.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.