https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Dit is volgens Pantone een van de populairste kleuren voor het najaar

Dit is volgens Pantone een van de populairste kleuren voor het najaar

Wij zijn alvast fan!

Pantone
© Dee @ Copper and Wild via Unsplash

We zijn absoluut nog niet klaar om afscheid te nemen van de zomer, maar helaas zit het er bijna op. Gelukkig kleurt de herfst dit jaar wel allesbehalve grauw, want als we Pantone mogen geloven zal onderstaande kleur erg populair worden komend najaar. We like!

Wij zijn dol op herfstige tinten, maar soms mag een iets vrolijker kleurtje ook wel. Denk jij er net zo over? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want volgens Pantone wordt onderstaande kleur komend najaar ontzettend populair.

Uit hun kleurenrapport voor de herfst en winter blijkt namelijk dat de tint Almond Oil, een zacht lichtgeel, niet mag ontbreken in je garderobe. Sowieso zijn wij dol op pastelachtige tinten, dus ons hoor je absoluut niet klagen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Welke kleuren mogen komend seizoen nog niet in je kleurkast ontbreken? Wel, ook donkerblauwe, olijfachtige en grijzige tinten doen het straks erg goed. Wij gaan dan ook alvast snel nog wat plaatsmaken in onze kledingkast.

Lees ook: