Home Lifestyle Altijd al willen overnachten in een van de huizen uit ‘Big Little...

Altijd al willen overnachten in een van de huizen uit ‘Big Little Lies’? Het kan!

Wel op voorwaarde dat je een dik spaarvarken hebt! 🐷

Ziet jouw droomhuis er ook zo uit zoals die van in ‘Big Little Lies’? Dan heb je geluk, want het huis van Madeline (gespeeld door Reese Witherspoon) kan je huren als vakantiewoning. Alleen moet je nog wel even met de lotto meespelen als je er effectief een nachtje wil slapen. Er hangt namelijk een serieus prijskaartje aan vast…

De serie ‘Big Little Lies’ speelt zich af in Monterey County, maar de prachtige villa van Madeline staat stiekem in Malibu. Als je die naam hoort, weet je al dat je diep in je portemonnee moet tasten. Je hebt namelijk een serieus spaarvarken nodig als je de vakantiewoning echt wil huren.

Via de website Malibu Luxury Vaction Homes kan je een overnachting boeken. In totaal zijn er zes slaapkamers en zeven badkamers. Daarnaast heb je nog een woonkamer met zicht op de oceaan, een klein stukje privéstrand als achtertuin, een wijnkelder én een jacuzzi. Wie wil kan daarnaast nog gebruiken maken van een aantal diensten zoals een chef, een yoga-instructeur en een butler.

We moeten je dus niet vertellen dat er een serieus prijskaartje aan verbonden is. Wie de villa wil huren, betaalt namelijk tussen 2.600 en 4.400 euro per nacht. Al kom je dus met twaalf personen (de maximumcapaciteit) betaal je nog altijd minstens een dikke 200 euro per nacht (per persoon). Ach ja, a girl can dream?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.