Home Lifestyle Jobs OPROEP: Flair zoekt M/V/X met een inspirerend jobverhaal

OPROEP: Flair zoekt M/V/X met een inspirerend jobverhaal

Koos je voor een halftijdse job zodat je voldoende tijd hebt voor je passie? Of gaf jij je werkzekerheid op voor je droomjob?

oproep flair jobverhaal
© Pexels

Als je hoort dat onze job verantwoordelijk is voor maar liefst 20 procent van ons geluk, besef je hoe belangrijk het is om plezier te vinden in je werk. Trek jij elke dag met een grote smile naar het werk? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jouw jobverhaal!

Fun op het werk begint natuurlijk bij jezelf. Tempo-Team omschrijft dat als #jobtimisme, de ludieke samentrekking van job en optimisme. Heb jij enkel ochtendshiften zodat je in de namiddag aan de schoolpoort kan staan? Koos je voor een halftijdse job zodat je voldoende tijd hebt om je passie uit te oefenen? Of gaf jij je werkzekerheid op voor je droomjob? Wij zijn erg benieuwd naar hoe jij de dingen aanpakt!

Wat maakt jouw job plezierig? Hoe zorg jij elke dag voor een positieve vibe? Op welke manier heb jij gekozen voor je eigen geluk? Met andere woorden: wat is jouw jobverhaal? Mail je verhaal, je leeftijd en je contactgegevens naar jolien.meremans@flair.be en wie weet staat het binnenkort op Flair!

PS Toch nood aan een nieuwe job? Laat je inspireren op tempo-team.be.

Meer oproepen vind je hier.