Home Lifestyle ZIEN: ‘OITNB’-actrices bekijken allereerste audities in emotionele afscheidsvideo

ZIEN: ‘OITNB’-actrices bekijken allereerste audities in emotionele afscheidsvideo

De actrices vertellen ook over hun favoriete scènes en we krijgen heel wat behind the scenes-beelden te zien.

orange is the new black
© Netflix

Netflix doet er alles aan om het afscheid van het populaire ‘Orange Is the New Black’ minder pijnlijk te maken voor de fans. Samen met het laatste seizoen kregen ze vrijdag een prachtige afscheidsvideo cadeau. Daarin vertellen de actrices onder meer welke impact de reeks heeft gehad op hun leven en wat hun favoriete scènes zijn. Bovendien bekijken ze hun auditietapes van zo’n 7 jaar geleden.

Als je dacht dat het als fan moeilijk is om vaarwel te zeggen tegen ‘Orange Is the New Black’, moet je de video ‘The Farewell Show’ op het YouTube-kanaal van Netflix eens bekijken. Voor de actrices valt het afscheid van de serie die hun carrière maakte, pas écht zwaar. Er vloeien dan ook veel tranen, zowel op de behind the scenes-beelden van de laatste draaidagen als tijdens de momenten waarop de actrices hun herinneringen aan de voorbije jaren ophalen.

Auditie die hun leven veranderde

Wanneer de actrices hun audities bekijken, wordt er echter vooral gelachen, onder meer met het ietwat oranje kleurtje van Laura ‘Alex’ Prepons huid. We komen te weten dat Selenis ‘Gloria’ Leyva eigenlijk eerst auditie deed voor de rol van Aleida, en Uzo ‘Crazy Eyes’ Aduba voor de rol van Janae. ‘Ik vond haar niet helemaal juist voor Janae, maar wilde Uzo sowieso in de serie’, vertelt maker Jenji Kohan. ‘Ik wist nog niet wie ze zou zijn, maar ik zei: “Zeg haar maar gewoon dat ze een rol heeft!”‘

De video duurt 20 minuten, dus je kan die een beetje bekijken als een halve aflevering extra. Dank je voor het afscheidscadeau, Netflix!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: