Home Lifestyle YES: vanavond gaat het nieuwe seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ van start op...

YES: vanavond gaat het nieuwe seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ van start op VIJF

De eerste beelden beloven alvast enkele stomende scènes.

Fans van ‘Grey’s Anatomy’ maken hun avond beter maar snel vrij, want vanaf vanavond kunnen trouwe kijkers hun medische kennis (ahum) weer bijschaven. Het ondertussen al vijftiende (!) seizoen gaat binnen enkele uren van start op VIJF en na het zien van de eerste beelden kunnen we alvast een ding concluderen: dit wil je niet missen.

In de Verenigde Staten ging het vijftiende seizoen al in première op 27 september, maar voor ons was het nog een tikkeltje langer wachten. Gelukkig is het moment waar we op gewacht hebben eindelijk aangebroken, want vanavond om 20u35 wordt de eerste aflevering van het vijftiende seizoen uitgezonden op VIJF. Je schrapt trouwens beter al je plannen, want we krijgen meteen een dubbelaflevering voorgeschoteld.

Ben je niet meer helemaal mee en kan je geheugen wel wat opfrissing gebruiken? Wel, April heeft Seattle verlaten dus kunnen Jackson en Maggie eindelijk toegeven aan hun gevoelens voor elkaar. Ook hebben Alex en Jo elkaar ein-de-lijk het jawoord gegeven in het vorige seizoen en gaan vanaf nu dus als getrouwd koppel door het leven.

Al is er natuurlijk ook plaats voor de gebruikelijke dosis drama in het nieuwe seizoen. Zal de zwangere Teddy een wig drijven tussen Owen en Amelia. En zal Meredith aan de verleiding kunnen weerstaan? Wij zouden het haar alvast niet kwalijk nemen!

Nog meer ‘Grey’s Anatomy’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.