Home Lifestyle Food Neuhaus komt met pralines geïnspireerd op onze favoriete dessertjes

Neuhaus komt met pralines geïnspireerd op onze favoriete dessertjes

Neuhaus
© Neuhaus

All you need is love chocolate. En dat hebben ze ook bij Neuhaus begrepen. Speciaal voor de winter komt het chocolademerk met drie gloednieuwe – limited edition! – pralines geïnspireerd op onze favoriete dessertjes: smeuïge tiramisu, hartverwarmende apfelstrudel en rijke cheesecake. Kom maar op!

Neuhaus viert dit jaar de 60ste verjaardag van zijn Caprice, een praline die extra smaak gaf aan de wereldtentoonstelling van 1958 en al snel een echte klassieker werd. Om hulde te brengen aan het lekkere chocolaatje hebben de Maîtres Chocolatiers van Neuhaus speciaal voor de feestdagen drie gloednieuwe én limited-editionsmaken ontwikkeld: tiramisu, apfelstrudel en cheesecake. Het water loopt ons spontaan in de mond!

1 / 3
Tiramisu
Apfelstrudel
Cheesecake
Tiramisu
Tiramisu

Een onweerstaanbare combinatie van een tiramisu en melkchocoladeganache, in een handgemaakte koffienougatine. Volledig bedekt met een laagje intense donkere Belgische chocolade en bestrooid met stukjes amarettikoek.

Apfelstrudel
Apfelstrudel

Een kern van smeuïge melkganache verrijkt met appels en rozijnen, gehuld in een handgemaakte nougatine en bedekt met Belgische melkchocolade. De praline is afgewerkt met enkele lichte stukjes kaneelkoek.

Cheesecake
Cheesecake

Een rijke en fluweelzachte cheesecakecrème in een witte-chocolade-roomkaas-ganache, gehuld in een krokante chocoladenougatine en bedekt met witte chocolade met fruitige stukjes framboos.

Klinkt als iets onmisbaars op jouw kersttafel? De wintereditie van de Irrésistibles is verpakt in een limited-editionbox die Kerstmis ademt. Je betaalt € 36 voor een doosje van 16 pralines (verkrijgbaar vanaf 1 november in alle Neuhaus-boetieks).

Lees ook: