Home Lifestyle Film Netflix opent eerste pop-upbioscoop in Amsterdam

Netflix opent eerste pop-upbioscoop in Amsterdam

Wie neem jij mee op roadtrip naar Nederland tijdens de kerstvakantie?

© Photo by Myke Simon on Unsplash

Netflix breidde hun aanbod voor deze kerst enorm uit. Heb je geen abonnement, maar wil je toch genieten van al die kerstfilms? Ga dan naar hun eerste pop-upbioscoop in Amsterdam.

Zin in braadworsten, glühwein én een goeie kerstfilm? Vanaf morgen kan je op Winterparadijs, een grote kerstmarkt in de Nederlandse hoofdstad, naar de eerste pop-upbioscoop van Netflix. Je kan er van ‘s morgens tot ‘s avonds vanuit een gezellige zitzak genieten van een hele reeks goeie kerstfilms die je normaal enkel en alleen op de streamingdienst kan bekijken. Denk maar aan ‘The Christmas Chronicles’, ‘The Princess Switch’ en ‘A Christmas Prince: The Royal Wedding’.

Sneeuwmannen maken

De plaatselijke kerstmarktjes ondertussen al wat beu gezien? Ga dan op roadtrip naar huphup Holland en meer bepaald naar de RAI in Amsterdam. Naast de Netflix pop-upbioscoop zijn er nog tal van activiteiten zoals schaatsen, sleeën, sneeuwmannen maken en langlaufen, want de arena is gevuld met echte sneeuw.

Het Amsterdamse Winterparadijs vindt plaats van vrijdag 21 december tot en met zondag 30 december. Het volledige programma van de Netflix kerstfilmcinema kan je bekijken op hun Instagrampagina.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.